Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Εκδήλωση Παγκόσμιος Φωτογραφικός Περίπατος @ Ηδύφως

εικόνα flyer


Η Φωτογραφική Λέσχη Πάτρας ΗΔΥΦΩΣ συμμετέχει στο Fifth Annual Worldwide Photo Walk του γνωστού φωτογράφου Scott Kelby, διοργανώνοντας έναν φωτογραφικό περίπατο στην Πόλη της Πάτρας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα και δήλωση συμμετοχής θα βρείτε στην επίσημη σελίδα της διοργάνωσης http://worldwidephotowalk.com/walk/patras-peloponnisos-dytiki-ellada-ke-ionio-greece-2/ καθώς και στην ιστοσελίδα μας www.idifos.gr και http://photorama.ning.com/group/photowalk

Στον φωτογραφικό περίπατο μπορεί να δηλώσει συμμετοχ
ή οποιοσδήποτε έχει μια φωτογραφική μηχανή - αναλογική ή ψηφιακή, compact ή dslr ή ακόμα και iphone....

Σημασία έχει η φωτογραφική συνεύρεση, αυτή τη φορά κάτω από την ομπρέλα μιας παγκόσμιας διοργάνωσης.

Μετά το τέλος του περιπάτου, θα συναντηθούμε σε κάποιο καφέ της πόλης που θα ανακοινωθεί αργότερα, προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να μοιραστούμε τις φωτογραφίες που τραβήξαμε.

Λίγες ημέρες μετά θα ανεβάσουμε τις φωτογραφίες μας στο διαδίκτυο και θα ανακηρύξουμε την νικήτρια φωτογραφία, η οποία θα λάβει σαν δώρο ένα βιβλίο του Scott Kelby.

Επειδή οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες, γραφτείτε σήμερα κιόλας!


Ημερομηνία έναρξης
13/10/2012

Ώρα Έναρξης
4:00 μμ

Ημερομηνία λήξης
13/10/2012

Ώρα Λήξης
7:00 μμ

Βάζει μπροστά τις μηχανές το 4ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA




Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του 4ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA, στο πρόγραμμα του οποίου εντάσσεται, για δεύτερη χρονιά φέτος, η διοργάνωση δύο αγώνων ποδηλασίας: Ατομικής χρονομέτρησης και - το μοναδικό στην Ελλάδα – Σιρκουΐ πόλης. Οι ποδηλατικοί αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών (Π.Ο.Π.) και το P.I.C.K., με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Πολίτης πήρε στο κυνήγι γιατρό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου





Ένα ακόμα επεισόδιο μεταξύ γιατρού και πολίτη. Αυτή τη φορά στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας. Όλα έγιναν το πρωί της Πέμπτης ,στα τακτικά ιατρεία του νοσηλευτικού ιδρύματος, όταν ένας 40χρονος επιτέθηκε και χτύπησε στην πλάτη τη γιατρό Μαρία Γιώτη, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", όταν αυτή ζήτησε να ετοιμάσουν τα παραστατικά μιας ασθενούς, που βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Στον Εισαγγελέα σήμερα ο 22χρονος Αλβανός - Ζητούσε από μαθητές να πάνε σπίτι του!





Στον Εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 22χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες και κατηγορείται ότι πλησίαζε στο σχολείο και ζητούσε από τους μικρούς μαθητές να πάνε μαζί του.

Παραθρησκευτικές και εσωτεριστικές οργανώσεις στην Πάτρα αναζητούν για εκμετάλλευση απελπισμένους νέους







Υπό διάλυση βρίσκονται δεκάδες οικογένειες της Πάτρας που μέλη τους το τελευταίο διάστημα έχουν πέσει στα δίχτυα δύο τουλάχιστον οργανώσεων που επενδύουν στην απογοήτευση των νέων και τάζουν παραδείσους που όμως έχουν «σκοτεινό» τέλος.

Εδώ και λίγο καιρό πολλοί νέοι παρασύρθηκαν μέσω σεμιναρίων που άρχισαν να γίνονται στην πόλη από ομάδα ατόμων που ήρθαν από την Αθήνα.