Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΚΟΜΑΝΤΟ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΕΠΝΙΞΑΝ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ-ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120 ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΒΑTACLAN ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΜΗΡΙΑ-ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΝΕΚΡΩΝ(ΑΝΩ ΤΩΝ 160)ΣΤΗΝ ΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ-ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ISIS ΣΕ 7 ΜΕΤΩΠΑ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ(ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ&BINTEO)

Δημοσιεύθηκε: 14/11/2015 01:16
parisi-nekroi7

ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Bataclan: Πάνω απο εκατόν εικοσι νεκροί και 4 τρομοκράτες σκοτώθηκαν μετά την φριχτή ομηρία στο θέατρο Μπατακλάν στο Παρίσι. Ο αριθμός αυτός ήταν ανοιχτός μέχρι το ξημέρωμα του Σαββάτου μετά την ωμή επίθεση μαζικού θανάτου κομάντο των Ισλαμοφασιτών του Isis στο Παρίσι.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που αναφέρει το AFP, εκατό άνθρωποι σκοτώθηκαν κατά την επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Bataclan. Σύμφωνα με τις πηγές, τρεις ύποπτους τρομοκράτες σκοτώθηκαν. Φρανσουά Ολάντ, Manuel Valls, Bernard Cazeneuve, Υπουργό Εσωτερικών, και Christiane Taubira, ο υπουργός δικαιοσύνης, να πάει εκεί.
ΝΩΡΙΤΕΡΑ
-Τουλάχιστον 140-160 άνθρωποι έχασαν το βράδυ της Παρασκευής τη ζωή τους και πολλοί άλλοι τραυματίστηκαν έπειτα από πολλαπλές επιθέσεις που σημειώθηκαν στο κέντρο της πόλης, ενώ μέχρι και αυτή την ώρα ακούγονται πυροβολισμοί σε διάφορα κεντρικά σημεία.
Μπαράζ τουλάχιστον πέντε επιθέσεων με εκρήξεις και πυροβολισμούς συγκλόνισαν την πόλη και ο Γάλλος Φρανσουά Ολάντ αποφάσισε να κλείσει τα σύνορα και να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.
Γαλλικά ΜΜΕ μετέδωσαν ότι από την επίθεση στο Μπατακλάν υπάρχουν τουλάχιστον 15 νεκροί, ενώ η εφημερίδα Le Figaro τονίζει πως αυτόπτης μάρτυρας είδε δύο άνδρες να εισβάλουν οπλισμένοι στo θέατρο και ντυμένοι με πολιτικά.
Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά τα μεσάνυχτα (ώρα Ελλάδας) οι αρχές απομάκρυναν πολίτες και από την Place de la Concorde και τους μετέφεραν στο Saint Martin.
Μέχρι στιγμής δεν είναι γνωστό ποιοι βρίσκονται πίσω από τις επιθέσεις, ωστόσο, πολλοί μιλούν ήδη για τρομοκρατικό χτύπημα, ενώ η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες είναι τουλάχιστον πέντε και πως ένας από αυτούς σκοτώθηκε από πυρά των αστυνομικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου