Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η πρόκληση των τζιχαντιστών ,( του αόρατου εχθρού που είναι παντού και πουθενά ),στην προηγμένη και αναπτυγμένη Δύση , στοχεύει στην πολυφυλετικότητα ,την ανεκτικότητα και την πολυπολιτιμικότητα της δυτικής δημοκρατίας .
Οι αξίες δοκιμάζονται .Θα αφήσουμε να χαθούν ή θα επιλέξουμε να ισορροπίσουμε ανάμεσα στην ελευθερία και την ασφαλεια .;Οι καιροί είναι δύσκολοι, η Ευρώπη πληγωμένη δεν θα είναι η ίδια αλλά και η Ελλάδα δεν θα είναι ίδια .
Η προσπάθεια όλων μας πρέπει να είναι : μη χάσουμε τις αρχές μας ( της ελευθερίας ,των ιδεών ,της ισότητας και της αλληλεγγύης ) αλλά κυρίως μη χάσουμε την Ελληνική ψυχή μας. Η ξενοφοβία αλλά και η ασυδοσία δεν είναι λύση.
Απέναντι στο σκοτάδι προτασσουμε το φως με κάθε κόστος .Μόνο ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε τον σκοταδισμό και τον φασισμό.

Να καλοσωρίσουμε την κα Δουσκα απο το Αιγιο στο κλαμπ των σκεπτομενων και ελευθερα εκφραζομενων γυναικων....μακαρι και οι αλλες ...μπας και σταματησετε τα καλημεροκαλησπερα και τις φωτο και μιλήστε ελευθερα...........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου