Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Απόβαση 3.500 τούρκων στην Θεσσαλονίκη για να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ - Θα παραστεί και ο Φίλης;

Μετά τις εμπρηστικές δηλώσεις του Υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη, ο οποίος αρνείται την γενοκτονία των Ποντίων, σύσσωμη η ελληνική κυβέρνηση πήρε σαφή θέση υποστηρίζοντας το αντεθνικό παραλήρημα του συντρόφου της.
Την ίδια στιγμή η ανθελληνική κυβέρνηση, ανοίγει την κερκόπορτα σε χιλιάδες τούρκους οι οποίοι το προσεχές 24ώρο πρόκειται να κατακλύσουν την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τιμήσουν τον σφαγέα του Ελληνισμού Κεμάλ Ατατούρκ.
Συγκεκριμένα περίπου 3.500 τούρκοι θα βρίσκονται από σήμερα στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την αυριανή αργία στην χώρα τους δηλαδή την 77η επέτειο του θανάτου του Κεμάλ Ατατούρκ. Αξίζει να σημειωθεί πως ανάμεσά τους βρίσκονται σχολεία που πραγματοποιούν "εκπαιδευτική" εκδρομή αλλά και τούρκοι αξιωματούχοι και επιχειρηματίες δίνοντας στην εν λόγω εκδήλωση επίσημο χαρακτήρα από το τουρκικό κράτος.
Ο μεγαλύτερος όγκος των τούρκων επισκεπτών, βέβαια, μετακινείται με λεωφορεία, τα οποία αναμένεται όπως και τις προηγούμενες χρονιές να κατακλύσουν αύριο την οδό Αγίου Δημητρίου, όπου βρίσκεται και το τουρκικό προξενείο.
Η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδας πρωτοστατεί, για ακόμη μια φορά, στην αναζωπύρωση  της εθνικής μνήμης των τούρκων την ίδια στιγμή που αμφισβητεί τους χιλιάδες νεκρούς Ελλήνων που ξεριζώθηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες από τις κεμαλικές ορδές.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου