Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Στερεοφωνικά από χθεσινή εκδήλωση του ΚΚΕ φορτώνονταν σε δημοτικά οχήματα!

Πάτρα: Στερεοφωνικά από χθεσινή εκδήλωση του ΚΚΕ φορτώνονταν σε δημοτικά οχήματα! Θα ισχύει για όλα τα κόμματα;
 
Σήμερα προς το μεσημέρι, σε οχήματα του Δήμου Πατρέων, -ένα φορτηγό και ένα ημιφορτηγάκι-, φορτώνονταν από εργάτες τα ηχητικά της χθεσινής εκδήλωσης του ΚΚΕ στο γηπέδο μπάσκετ του Έσπερου (Παναγία Αλεξιώτισσα) που έγινε χθες με την ευκαιρία της επετείου μνήμης των θυμάτων της φοιτητικής εξέγερσης.  
Λίγο πριν τον τερματισμό των εργασιών φόρτωσης, που γίνονταν στην ανατολική πλευρά του γηπέδου, ο φακός του Istologiou G. Mosxouαπαθανάτισε στιγμιότυπα που δείχνουν την σπουδή για την διεκπεραίωση της αποστολής που είχε ανατεθεί. 
Πέραν του γεγονότος ότι χρησιμοποιήθηκαν μέσα δημοτικής περιουσίας για μία υπόθεση μη δημοτική, κάτι που είναι πέραν του συνηθισμένου, καθώς άλλες δημοτικές αρχές δεν είχαν προβεί σε κάτι τέτοιο, θα μπορούσε αυτό καθεαυτό το γεγονός να μην ήταν επιλήψιμο εάν πρόκειται για εφαρμογή νέας αρχής, σχετικά με την παροχή διευκόλυνσης του Δήμου Πατρέων -φυσικά αφού προηγηθεί δημοτική απόφαση-  προς κάθε κομματικό, πολιτιστικό, κοινωνικό κ.ό.κ. φορέα της πόλης των Πατρών. 
Δηλαδή, εάν έστω κι ένα από τα δεκαεπτά κόμματα που κατήλθαν στον εκλογικό στίβο, του ζητήσει την ανάλογη συνδρομή, να την παράσχει, πέραν των ιδεολογικών κριτηρίων, εξαιρουμένης της ναζιστικής ΧΑ. 
Θα μπορούσε κάλλιστα η σημερινή πράξη να θεωρηθεί ως συμμετοχή του Δήμου Πατρέων  στην διατήρηση της συλλογικής ιστορικής μνήμης, αλλά τι σχέση μπορεί να έχουν οι. καταδρομικές φορτωεκφορτώσεις, από τον ίδιο φορέα του οποίου ο Δήμαρχος Πελετίδης αρνείται ακόμη και την συμμετοχή στην συνδιοργάνωση της εκδήλωσης για την απότιση φόρου τιμής στους εκτελεσμένους της ιταλο-γερμανικής κατοχής, που τελείται επί πολλά χρόνια κάθε 4 Δεκέμβρη, -τρεις εβδομάδες από σήμερα-, από κοινού με συμμετοχή του Δήμου Πατρέων και των «Πέτρινων Χρόνων». Κάτι που από πέρυσι ανετράπη, καθώς ο δήμαρχος Κ. Πελετίδης, έθεσε ως προτεραιότητα τις κομματικές επιδιώξεις του ΚΚΕ, στο οποίο ανήκει.  
Και αυτά, εφόσον δεν διαψεύδει τα αναγραφόμενα στην εφημερίδα ΓΕΓΟΝΟΤΑ Πατρών, ότι προαλείφεται για βουλευτής του ΚΚΕ στην Αχαΐα, στο πόδι του εν αναμονή προέδρου του Κόμματος Ν. Καραθανασόπουλου, που προφανώς θα αντικαταστήσει τον Δ. Κουτσούμπα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου