Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Ποιος Δικηγόρος διορισθηκε με αδιαφανείς διαδικασιες στην ΔΥΠΕ
επι Νεας Δημοκρατιας
και το αιζε αριστερος
και ειναι μπλεγμένος σε μαυρο χρημα
καιμε ανθρωπους της νύχτας
και ο Συλλογος τον καλύπτει
ποιός?
θυμίζει ιπα το επωνυμό του
ΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ !!
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΡΗΝΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ !! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΙΑΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ !!
ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ !!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΠΑΤΡΑΣ !!
Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΑΠΟ 20 ετιας ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΑΡΚΕΤΕΣ
ΤΟΥ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΕ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΤΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ!!
. ΜΟΛΙΣ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ !!! ... ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ :
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΕΣ ΟΧΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΤΟΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΟΔΟΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ .ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ
ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ . ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΑΤΡΑΣ !!
ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΑΣ . ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΟΝ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ;;;
ΓΙΑΤΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ...ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ 6ης ΥΠΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΕΠΙ ΘΗΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ .ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ !!!..
ΤΙ ΛΟΜΠΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ...ΤΙ ΣΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ;;
Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΩΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΗΝΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟ ΛΕΠΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ [ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ] ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΟΥΤΕ ΗΜΕΡΑ ΦΥΛΑΚΗ !!
Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΔΙΔΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΣ ΖΗΤΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΕΠΙ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥ !!!
Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΜΗΝΥΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΣΦΗΜΙΣΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ [ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ] ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ !!!
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΑΘΕ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟΥΡΓΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ !!!
Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜ%ΣΩ ΟΛΟΥΣ ...ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΛΥΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ !!!
ΤΙ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΥΘΕΩΣ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ;;;;
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΕΚΘΕΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;
. ΡΗΝΟΣ ΓΙΑΛΤΟΥΡΙΔΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΟΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ !! ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΑΖΙ !!
Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΕΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ !!
ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ !!
ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙ !!
ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !!
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 20 ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΤΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΥΒΡΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ
ΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΥΝ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ ΣΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΦΙΛΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!
ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΗΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΟΝ !!
ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΣΠΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΙΤΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑΚΙΑ !!
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ..ΝΑ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ :..Φώτης Λεπίδας
Θα σας επισκεφθώ μόνον εάν είστε έγκλειστοι. Αυτή είναι η δουλειά μου.
Φώτης Λεπίδας
20/8/2014 02:47 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Και εγώ ακολουθώ τον Σώρρα για να τον βάλω πρώτος στην Μπουζού. Θα το δείς μέχρι τον Νοέμβριο. Συμπυκνώνει τρείς πολύ σημαντικές ιδιότητες: ΗΛΙΘΙΟΣ - ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ - ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
2 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
2/9/2014 02:41 μ.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ....2 Σεπτεμβρίου 2014
Φώτης Λεπίδας
2/9/2014 06:08 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Ρέ τι μαλακιες είναι αυτές Τον κοντό γύφτο απατεώνα τον ξέρω όσο και η μάνα του. 20 χρόνια δικηγόρος του. Ηλιθιότητα και απατεώνας παντελώς απενταρος
3 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
3/9/2014 12:42 π.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ... ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ .... ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ ..... ΘΑΡΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ... ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ !!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΗΖΕΤΕ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ .... ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ..... ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΚΡΙΒΩΣ !!!!!!!!!!!!!!
3 Σεπτεμβρίου 2014
Φώτης Λεπίδας
3/9/2014 03:46 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Είσαι του ιδίου σκυλολογιού άθυρμα. Ο Γυφτοκοντος, δεν είχε, ούτε έχει δικάτου καν τσιγάρα. Κλεμμένα αρχαία, πλαστά δεινάρια, απατεωνίστικα κόλπα και τώρα αρχηγός σπείρας γελοίων απετώνω. Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως ναμην μετέχεις.
Φώτης Λεπίδας
3/9/2014 03:48 μ.μ.
Φώτης Λεπίδας
Επειδή είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολλές άγνωστες λέξεις, λόγω των μεγάλων σχέσεων σου μ ετην Ελληνική. Ρώτα να μάθεις νοήματα. Ουγκα;
3 Σεπτεμβρίου 2014
Γιάννης Καλογερόπουλος
3/9/2014 10:12 μ.μ.
Γιάννης Καλογερόπουλος
ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ....... Ακου κουτσαντράκο. Οι απειλές σου θα αναδειχθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης. Προχώρα με τα συχάματα που συμφύρεσαι και ασε τα νοήμονα ορθοβαδιστικά στην χωρία των οποίων ίσως ναμην μετέχεις....................ΠΕΣΤΑ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΑ .......ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ .... ΒΓΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

Μεϊμαράκης: "Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα προς τα πίσω"

Μεϊμαράκης: "Ο Τσίπρας οδηγεί τη χώρα προς τα πίσω" - Κεντρική Εικόνα
Η κυβέρνηση Τσίπρα δεν είναι αριστερή, υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σπεύδοντας ωστόσο να σημειώνει ότι οι εκλογές σ’ αυτό το σημείο θα ήταν μοιραίες.
Στο πλαίσιο συνέντευξης στο περιοδικό «Focus», ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι οι αριστεροί πολιτικοί επαινούν συχνά τον εαυτό τους για το ότι μάχονται για τους πιο αδύναμους μίας κοινωνίας.
«Αλλά όταν κλείνεις τις τράπεζες και επιτρέπεις να περιμένουν οι πιο αδύναμοι στις ουρές, ο ένας πίσω από τον άλλο, ποιο είναι το αριστερό πρόσημο σε αυτό;» διερωτήθηκε ρητορικά.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας οφείλει να αποδείξει ότι θα κάνει το καθήκον του, ενώ πρόσθεσε ότι οι νέες εκλογές θα ήταν όχι μόνο αντιπαραγωγικές, αλλά και μοιραίες.
«Η συζήτηση για ένα Grexit δεν έχει νόημα. Η ιδιότητα του μέλους στην Ευρώπη είναι μη αναστρέψιμη. Όποιος εισέρχεται στο ευρώ, λαμβάνει την απόφαση αυτή μια για πάντα. Όποιος αυτοβούλως αποχωρεί από το ευρώ, δε θα εισέλθει ποτέ ξανά στο club αυτό» υπερθεμάτισε παράλληλα, ο κ. Μεϊμαράκης.
Αναφορικά με τα νέα μέτρα λιτότητας, ο πρόεδρος της Ν.Δ. επισήμανε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
Σχολιάζοντας τα πεπραγμένα της εξάμηνης κυβέρνησης, διαμήνυσε ότι «ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ήδη έξι μήνες στην εξουσία. Αν και υποσχέθηκε στους Έλληνες τον ουρανό με τ’ άστρα οδηγεί από τότε τη χώρα προς τα πίσω».

Επίθεση κατά μέτωπο από Λαφαζάνη και iskra

Επίθεση κατά μέτωπο από Λαφαζάνη και iskra  - Κεντρική Εικόνα
"Παρωδία, κοροϊδία και περιφρόνηση της Δημοκρατίας το συνέδριο Σεπτεμβρίου"

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παπασταύρου

Πανηγυρίζουν στον ΣΥΡΙΖΑ για την υπόθεση Παπασταύρου - Κεντρική Εικόνα
«Ο στενός συνεργάτης του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Σταύρος Παπασταύρου εκλήθη, επιτέλους, ως ύποπτος για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα σχετικά με την εμπλοκή του σε λογαριασμό ύψους 5,5 εκατ. ευρώ που εντοπίστηκε από το υλικό της λίστας Λαγκάρντ», σχολιάζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
«Υπενθυμίζουμε, απλώς, ότι επί μήνες, κι ενώ ο ελληνικός και διεθνής Τύπος βοούσε, τόσο η πρώην όσο και η νυν ηγεσία της ΝΔ ουδέποτε απάντησε δημοσίως, δίνοντας διευκρινίσεις ή εξηγήσεις για τα συγκεκριμένα καθήκοντα του κ. Παπασταύρου, στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων ή της προετοιμασίας επίσημων επισκέψεων του πρώην πρωθυπουργού στο εξωτερικό (Κατάρ, Γερμανία και αλλού)», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Τώρα, όμως, τα ψέματα τελείωσαν για όλους όσοι νόμιζαν ότι θα απολαμβάνουν ενός καθεστώτος ασυλίας και ατιμωρησίας. Η Δικαιοσύνη θα πρέπει να χύσει άπλετο φως σε αυτήν, καθώς και σε όλες τις παρόμοιες υποθέσεις».

Ξεθάρεψαν οι Αλβανοί και ζητούν να βάλουν πόδι στην ελληνική ΑΟΖ

Διαβάζω ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα εγείρει πρόβλημα με την ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας και ιδιαίτερα με το οικόπεδο 5 και με τις έρευνες για τους υδρογονάνθρακες τονίζοντας ότι: "εάν δενυπάρξει συναίνεση μέσω των διαβουλεύσεων, όπως συμφωνήσαμε, τότε θα κριθεί από τρίτους, για τους οποίους θα αποφασίσουμε από κοινού" και αναφερόμενος στο οικόπεδο 5 είπε ότι "έρευνες υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή θα ξεκινήσουν, όταν επιλυθεί σε ποια χώρα ανήκει το κομμάτι αυτό της θάλασσας, που ανήκει, όπως νομίζω, στην Αλβανία"...
Και όλα αυτά ενώ υπουργό Εξωτερικών έχουμε τον πολιτικά "αόρατο" κ. Κοτσιά, ενώ η ΝΔ ετοιμάζεται να βάλει σκιώδη ΥΠΕΞ την Όλγα Κεφαλογιάννη.
  
Πρόεδρε Βαγγέλη, μη φάμε τις κοτσίδες μας, είπαμε να μαζέψεις το κόμμα, μη διαλύσουμε τη χώρα...

Σκέψου τώρα την Όλγα να διαπραγματεύεται με τον Ράμα για τους υδρογονάνθρακες και την ΑΟΖ!!!
Εντάξει το κορίτσι έχει μπαρμπάδες στην Κορώνη, νιαουρίζει ωραία, έχει ωραίο μπουστάκι (που και παπά αμαρταίνει!) αλλά άλλο ο τουρισμός και τo life style (όπου τα πήγε γενικά καλά) και άλλο η εξωτερική πολιτική... 

Το ότι έγινε πρωθυπουργός ο Σαμαράς από υπουργός Εξωτερικών (επί Μητσοτάκη) δεν πάει να πει ότι ήταν καλός ως υπουργός ή ότι έγινε καλός ως πρωθυπουργός. Μη ξεχνάμε το Μακεδονικό και ό,τι έγινε επί πρωθυπουργίας του, που δεν είναι της παρούσης...
Και για να τελειώνουμε δεν ζούμε ούτε στο Λιχτενστάιν, ούτε στην Ελβετία και ας μην επεκταθούμε παραπάνω...

Γιατί ο Τσίπρας στηρίζει Βαρουφάκη,παρότι δεν του αρέσουν τα πουκάμισά του

Πηγή:  iefimerida.gr

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει συνηθίσει να μην περνάει απαρατήρητος και αποφάσισε σήμερα να εμφανιστεί στη βουλή με ένα ροζουλί  πουκάμισο με λαχούρια, προφανώς επίτηδες.
Αφησε το νησί της Αίγινας και ήρθε για λίγο στην ολομέλεια του κοινοβουλίου προκειμένου να ακούσει την απάντηση που θα έδινε ο Αλέξης Τσίπρας σε επίκαιρη ερώτηση της προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά  για το περιβόητο Plan B που σχεδίαζε ως πρώην ΥΠΟΙΚ με χακάρισμα ΑΦΜ και δημιουργία παράλληλου τραπεζικού συστήματος.

Και θα πρέπει να ικανοποιήθηκε γιατί ο πρωθυπουργός τον υπερασπίστηκε και πήρε πάνω του την ευθύνη για το χακάρισμα των ΑΦΜ και για το plan B. Αλλά όχι μόνο. Ο κ. Τσίπρας αθώωσε τον κ. Βαρουφάκη για όλες τις κινήσεις του, ενόψει των μηνύσεων που έχουν φθάσει στη βουλή εναντίον του πρώην ΥΠΟΙΚ. Ο πρωθυπουργός έδειξε έτσι ότι δεν υπάρχει χώρος για καμία δικαστική διερεύνηση στη βουλή, ούτε για εξεταστική επιτροπή, και έβαλε φρένο σε όλα τα σενάρια για ποινικές ευθύνες του κ. Βαρουφάκη.

Φρένο Τσίπρα στην Κουτζαμάνη
Στη Βουλή διαβίβασε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευτέρπη Κουτζαμάνη, τη μηνυτήρια αναφορά του δικηγόρου Αθηνών Παναγιώτη Γιαννόπουλου, κατά του τέως υπουργού Οικονομικών Γιάννη Βαρουφάκη, αναφορικά με τις ενέργειές του για το Plan B.
Σημειώνεται ότι έχουν διαβιβαστεί και άλλες μηνύσεις κατά του Βαρουφάκη, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη που αφορά τις ενέργειες του για το εναλλακτικό σχέδιο.
Παράλληλα ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλίας Ζαγοραίος διέταξε τη διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με αφορμή τις μηνυτήριες αναφορές που κατατέθηκαν για την υπόθεση σχεδιασμού εναλλακτικού σχεδίου για το νόμισμα από τον τέως υπουργό Οικονομικών.
Η έρευνα στρέφεται αποκλειστικά στην ποινική αξιολόγηση ενεργειών μη πολιτικών προσώπων, που ενεπλάκησαν στο αποκαλούμενο "Plan B" που ο κ. Βαρουφάκης υποστηρίζει ότι σχεδίαζε για την περίπτωση που δεν εξελίσσονταν ομαλά οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.
Φρένο και στην Κατερίνα Σαββαϊδου για ΕΔΕ στο ΥΠΟΙΚ
Κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση και εσωτερικό έλεγχο στα πληροφοριακά συστήματα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων για τυχόν παράνομη ή αδικαιολόγητη λήψη δεδομένων από αυτά έχει διατάξει και η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατ. Σαββαϊδου με αφορμή τα δημοσιεύματα για σχέδιο παραβίασης του «software» της ΓΓΔΕ που περιέχει τα ΑΦΜ και τα υπό αυτό στοιχεία των φορολογουμένων.
Η ΓΓΔΕ διαβεβαιώνει ότι τηρεί και συντάσσεται απαρέγκλιτα με όλους τους κανόνες ασφάλειας εφαρμογών και δεδομένων που ορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης του Υπουργείου Οικονομικών, ώστε τα πληροφοριακά συστήματα της ΓΓΔΕ και τα στοιχεία που τηρούνται σε αυτά να διασφαλίζονται από κινδύνους εξωτερικής παραβίασης.
Επιπλέον, η Γενική Γραμματέας Δημοσίων Εσόδων έχει ήδη διατάξει:
•    κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αξιόποινων πράξεων από υπαλλήλους
•    και εσωτερικό έλεγχο στα πληροφοριακά συστήματα της ΓΓΔΕ για τυχόν παράνομη ή αδικαιολόγητη λήψη δεδομένων από αυτά.
Για τα αποτελέσματα των ερευνών θα ενημερωθούν άμεσα οι αρμόδιες διοικητικές και δικαστικές αρχές καθώς και η πολιτική ηγεσία.
Σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομων ή αδικαιολόγητων ενεργειών στα παραπάνω, προβλέπονται από την ισχύουσα νομοθεσία ποινικές κυρώσεις για τους εμπλεκομένους, εφόσον δε πρόκειται για υπαλλήλους επιπλέον και πειθαρχικές κυρώσεις, σύμφωνα με τις διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα.
Δεν του αρέσουν τα πουκάμισά του
Ωστόσο, ήταν τόσο προκλητικά χτυπητή η εμφάνιση του πρώην υπουργού Οικονομικών που δεν την άφησε ασχολίαστη ούτε ο ίδιος ο πρωθυπουργός λέγοντας από το βήμα της Βουλής:
«Ο κ. Βαρουφάκης μπορεί να έχει κάνει λάθη, όπως όλοι μας. Μπορεί να έχει ευθύνες. Μπορείτε να τον κατηγορείτε όσο θέλετε για το πολιτικό του σχέδιο, για τις δηλώσεις που έκανε, για το ότι δεν φοράει καλόγουστα πουκάμισα και για το ότι πηγαίνει και κάνει διακοπές στην Αίγινα. Μπορείτε να τον κατηγορείτε γι΄αυτά, δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είναι λαμόγιο όμως! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι έκλεβε τα λεφτά του ελληνικού λαού! Δεν μπορείτε να τον κατηγορείτε ότι είχε σχέδιο μυστικό να οδηγήσει τη χώρα στα βράχια!».
Ωφέλιμη ιδέα το Plan B
Σε πρωτοφανείς τόνους ο πρωθυπουργός υπερασπίστηκε τον πρώην υπουργό του και χαρακτήρισε πολύ ωφέλιμη ιδέα το χακάρισμα των ΑΦΜ:
Σχετικά με τα περί παρέμβασης στα ΑΦΜ των πολιτών, ο πρωθυπουργός είπε ότι πρόκειται για ένα σχέδιο εξαιρετικά χρήσιμο που αφορά στον συμψηφισμό των οφειλών των πολιτών διότι μειώνει τη γραφειοκρατία, περιορίζει την ανάγκη για ρευστότητα που θα είναι διαρκής για πολύ χρονικό διάστημα. «Αν αυτό είναι το ύποπτο σχέδιο εξόδου από το ευρώ, τότε θα σας καλούσα να το φέρουμε μαζί το σχέδιο για την ηλεκτρονική βάση δεδομένων, να το ψηφίζουμε μαζί» ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Σχέδια εξόδου της χώρας δεν είχαμε και ποτέ δεν επεξεργαστήκαμε, τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας, από το βήμα της Βουλής.
«Πάτε να στήσετε δικαστήρια»
«Εκλεγήκαμε με την εντολή να προσπαθήσουμε να ξεφύγουμε από τα μνημόνια, και μας κατηγορείτε γι αυτό και πάτε να στήσετε δικαστήρια. Μας κατηγορείτε για σχέδιο μυστικό που το σχεδιάζαμε σε μπουντρούμια κλπ. Τότε γιατί δεν το εκτελέσαμε το σχέδιο αυτό; Αν ο στόχος μας ήταν η έξοδος από το ευρώ, παίρνοντας 63% στο δημοψήφισμα γιατί δεν το κάναμε τότε; Καταλαβαίνετε γιατί λέτε σαχλαμάρες στο Κοινοβούλιο;» απάντησε στη δευτερολογία του ο πρωθυπουργός.
Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αντιληφθεί ότι το πεδίο διαφάνειας είναι προνομιακό για τον ίδιο αλλά το τελευταίο διάστημα επιχειρείται από την αντιπολίτευση να το «ανακαταλάβει», αναδεικνύοντας θέματα όπως αυτά του Βαρουφάκη, της Βαλαβάνη κ.α., πέρασε στην αντεπίθεση:
«Δεν μπορείτε να κατηγορείτε τον κ. Βαρουφάκη. Την ώρα που ήταν υπουργός δεν έβγαζε τα χρήματά του στο εξωτερικό όπως ο κ. Χαρδούβελης. Δεν έκρυβε τις λίστες στα συρτάρια όπως ο κ. Βενιζέλος και ο κ. Παπακωνσταντίνου. Ούτε είχε αφορολόγητα ποσά στην Ελβετία όπως στενός συνεργάτης του κ. Σαμαρά που σήμερα μαθαίνω ότι δίνει εξηγήσεις στην δικαιοσύνη. Ενεργοποιείτε τα ένστικτα της κοινής γνώμης που λέει ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί».
Γεννηματά: Να δώσει εξηγήσεις στην Εξεταστική ο Βαρουφάκης
Η κυρία Γεννηματά επέμεινε λέγοντας ότι ο κ. Βαρουφάκης θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις στην εξεταστική επιτροπή για τα μνημόνια και εκεί «θα διαπιστωθούν οι λόγοι που σήμερα τον καλύπτει ο πρωθυπουργός». Επιχειρώντας δε να αντικρούσει την επίθεση του πρωθυπουργού τον κάλεσε να μην υπονομεύει την κοινοβουλευτική στήριξη που του παρέχει η αντιπολίτευση και να αξιοποιήσει την θετική ψήφο που του δίνουν 230 βουλευτές. Νωρίτερα, είχε χαρακτηρίσει την υπόθεση με το «plan B» ως «μεγάλο πολιτικό σκάνδαλο» και πρόσθεσε «ο κ. Βαρουφάκης λειτούργησε κατ' εντολή σας και από τις ενέργειές του προκύπτουν και αδικήματα κατά του νομίσματος και της εθνικής κυριαρχίας. Η ομολογία του αναδεικνύει έναν παρακρατικό λαβύρινθο, και επικίνδυνες μεθοδεύσεις». Κάλεσε δε τον πρωθυπουργό να απαντήσει «ποιες οι εντολές σας, ποια η ανάμειξή σας; Συνυπήρχατε απλά με το κόμμα της δραχμής; Ποια ήταν η ομάδα που λειτουργούσε εν κρυπτώ; Εσεις λέγατε ότι ο Βαρουφάκης είναι ένα φοβερό άσετ! Μήπως τελικά πατούσατε σε δύο βάρκες και την τελευταία στιγμή το μετανιώσατε; Πόσο μας κόστισαν όλα αυτά; Είναι σταθερή επιλογή η παραμονή χώρας στην ΕΕ;».
Τσίπρας: Σχέδια εξόδου από το ευρώ δεν είχαμε, άλλοι είχαν
Από την πλευρά του ο κ. Τσίπρας απάντησε λέγοντας ότι πραγματοποιείται μια «πρωτοφανής προσπάθεια να στοχοποιηθεί η διαπραγματευτική προσπάθεια της κυβέρνησης να φέρει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα…» ενώ υποστήριξε ότι «ο ορυμαγδός δηλώσεων και διαστρεβλώσεων θα ήταν  διασκεδαστικός αν δεν ήταν επικίνδυνος».
Υποστήριξε ότι γίνεται απόπειρες «ποινικοποίησης» της προσπάθειας της κυβέρνησης να αντιδράσει στην περίπτωση που οι ακραίες δυνάμεις της Ευρώπη επέβαλλαν την επιθυμία τους για έξοδο της χώρας από την ευρωζώνη.
«Σχέδια εξόδου από ευρώ δεν είχαμε και δεν επεξεργαστήκαμε. Σχέδιο εκτάκτου ανάγκης είχαμε και οφείλαμε να έχουμε. Θα έπρεπε να μας εγκαλείται αν δεν είχαμε και αν δεν είχαμε διανοηθεί να κάνουμε» εξήγησε για να προσθέσει «Αν θέλετε να ψάχνετε ενόχους ας απευθυνθείτε σε όσους επεξεργάστηκαν σχέδια Grexit και όχι σε εμάς».
Υπενθύμισε στην κυρία Γεννηματα την παραδοχή του προέδρου της Κομισιόν κ.  Γιούνκερ περι σχεδίου grexit ήδη από το 2012 που συνεχώς επικαιροποιείται. «Ρωτήστε αυτούς! Τι περιλαμβάνει το δικό τους σχέδιο. Ρωτήστε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών, να σας εξηγήσει τι αναφέρει το δικό τους σχέδιο Β που όπως λένε παραμένει στο τραπέζι. Σας θυμίζω δηλώσεις του κ. Ντάιζεμπλουμ μετά την συνεδρίαση στην Ρήγα που είπε ότι ορισμένοι υπουργοί εξέφρασαν αγωνία και ζήτησαν να ξεκινήσουν διαβουλεύσεις για σχέδιο Β… Αν το δήλωναν ότι είχαν σχέδιο grexit εμείς δεν έπρεπε να ετοιμάσουμε τις άμυνες μας; Όχι μόνο έπρεπε αλλά είχαμε υποχρέωση να προετοιμαστούμε».
«Φυσικά και είχα δώσει εντολή. Προσωπικά στον υπουργό Οικονομικών να συγκροτήσει ομάδα επεξεργασίας σχεδίου άμυνας. Θα ήμουν αφελής και ανεύθυνος αν δεν το έκανα» είπε χαρακτηριστικά.
«Είναι κωμικό να ανακαλύπτετε μέγα πολιτικό σκάνδαλο στην προσπάθεια της κυβέρνησης να προετοιμαστεί για παν ενδεχόμενο όταν ήταν εμφανές ότι η στάση της άλλης πλευράς γινόταν όλο και πιο σκληρή» σημείωσε για να συνεχίσει απευθυνόμενος προς την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ «την επόμενη φορά που θα ψάξετε για σκάνδαλα και τέλεση παράνομων πράξεων να ψάξετε στο δικό σας κόμμα και στις πλοηγούμενες κυβερνήσεις. Όχι σε αυτή την κυβέρνηση και τον κ. Βαρουφάκη. Να ψάξετε στα υποβρύχια, στην λίστα Λαγκαρντ, στην δεύτερη ανακεφαλαιοποίηση και στο PSI».
Γεννηματά: Οσοι διώξαμε βρίσκονται σήμερα στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ
Στην απάντησή της η κ. Γεννηματά σημείωσε ότι η αλήθεια για τον πρωθυπουργό είναι σχετική υπενθυμίζοντας  τις προεκλογικές εξαγγελίες του κ. Τσίπρα. Υποστήριξε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει την αυτοκάθαρσή του και όσα μέλη εδιώχθησαν, βρίσκονται σήμερα στην αυλή του ΣΥΡΙΖΑ.
«Προσπαθήστε να δημιουργήστε εθνικό μέτωπο. Αξιοποιήστε την συναίνεση. Με την στάση σας από 230 βουλευτές που σας στήριξαν πόσους θα αφήσετε; Μιλάτε για εκλογές χωρίς να έχει σταθεροποιηθεί η χώρα. Είναι αστειότητες αυτές. Να αξιοποιήσετε την πλειοψηφία που σηκώνει τα βάρη τα δικά σας και τα λάθη τα δικά σας.
Τσίπρας εναντίον Γρηγοράκου: Λέτε και σαχλαμάρες!
Στην αρχή της δευτερολογίας του ο Αλέξης Τσίπρας είχε και ένα μικρό επεισόδιο με τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος βρισκόταν στην ολομέλεια.
«Μας κατηγορείτε ότι είχαμε μυστικό σχέδιο εξόδου από το ευρώ τα οποία καταστρώναμε σε κάποια μυστικά μπουντρούμια. Αν είναι έτσι, τότε γιατί δεν το εφαρμόσαμε. Καθ όλη τη διάρκεια του δημοψηφίσματος, εσείς και η αντιπολίτευση και τα μίντια λέγατε ότι το ερώτημα είναι ναι ή όχι στο ευρώ. Αν ήμασταν συνωμότες τότε με το 63% του λαού γιατί να μην υλοποιήσουμε τα σχέδιά μας;» είπε ο πρωθυπουργός.
 «Γιατί δεν μπορούσατε!» φώναξε από τα έδρανα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λεωνίδας Γρηγοράκος.
Ο κ. Τσίπρας του ανταπάντησε «λέτε και σαχλαμάρες! Να σοβαρευτούμε».
Επίθεση στον Βενιζέλο
«Είπατε ότι τελειώσατε με τα σκάνδαλα στo ΠΑΣΟΚ επειδή στείλατε σε ειδικό δικαστήριο τον κ. Παπακωνσταντίνου. Όμως τι παραπάνω έκανε ο κ. Παπακωνσταντίνου  από τον κ. Βενιζέλο για τη λίστα Λαγκάρντ; Ετσι καθαρίζετε εσείς τους συντρόφους σας;»

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Newsroom

 
Με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις και το κρίσιμο φθινόπωρο συνεδρίασε σήμερα, υπό την προεδρία του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Παπαμιμίκου, το Διαγραμματειακό Συντονιστικό Όργανο του κόμματος.
Kατά τη διάρκεια της συνεδρίασης συμφωνήθηκε ότι «το κόμμα θα βρίσκεται σε διαρκή εγρήγορση» σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, που επισημαίνει ότι αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι αναγκαίες προετοιμασίες προκειμένου να μπουν σε εφαρμογή, με το καλύτερο τρόπο, οι παρακάτω αποφάσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελου Μεϊμαράκη:
1ον Να ξεκινήσουν, από την 1η Σεπτεμβρίου, οι εγγραφές παλαιών και νέων μελών στη Νέα Δημοκρατία.
2ον Να πραγματοποιηθεί, στις 4 Οκτωβρίου, επέτειο ίδρυσης της Νέας Δημοκρατίας, Προσυνδιάσκεψη στη Θεσσαλονίκη με θέμα την ανασυγκρότηση της Παράταξης με βάση τις ιδεολογικές μας αρχές.
3ον Να πραγματοποιηθεί, στις 17 Οκτωβρίου, Εθνική Συνδιάσκεψη στην Αθήνα.
4ον Να αρχίσει, στο αμέσως επόμενο διάστημα, η προετοιμασία για τη συγκρότηση νέας ολοκληρωμένης πρότασης της Νέας Δημοκρατίας για τη χώρα, η κατάρτιση Ελληνικού Σχεδίου με στόχο την ανάταξη της Οικονομίας και της Κοινωνίας.
5ον Να ανασυσταθεί η Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού με επικεφαλής τον καθηγητή και πρώην υπουργό κ. Τάκη Σκανδαλάκη, προκειμένου να χαραχθεί εθνική στρατηγική στο θέμα του Απόδημου Ελληνισμού. Επισημάνθηκε σχετικά ότι η απόφαση αυτή αποτελεί ένδειξη σεβασμού στην Ομογένεια και αναγνώριση της προσφοράς της στο Έθνος.
Τέλος, υπογραμμίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι η Νέα Δημοκρατία απευθύνεται στο κοινωνικό και μεταρρυθμιστικό κέντρο.
NewpostNewsroom
τη Μύκονο απολαμβάνει τις διακοπές της η πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. 
Η κ. Κεφαλογιάννη με την παρέα της απολάμβανε το ποτό της και τη βόλτα της στα Ματογιάννα ενώ φαίνεται πως οι ολιγοήμερες διακοπές την έχουν ανανεώσει. 

Εκθεση κόλαφος του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής για Κυβέρνηση και Ζωή Κωνσταντοπούλου

Πηγή: Σωτήρης Νίκας- kathimerini.gr
Εντονη κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης κατά τους τελευταίους έξι μήνες, οι οποίοι οδήγησαν σε ύφεση την ελληνική οικονομία και σε εβδομαδιαίες απώλειες 2,8 δισ. ευρώ από το ΑΕΠ, ασκεί το Γραφείο Προϋπολογισμού του Κράτους της Βουλής (ΓΠΒ), στην τριμηνιαία έκθεσή του για την ελληνική οικονομία. Επί της ουσίας, το Γραφείο επιρρίπτει ευθύνες για τη σημερινή κατάσταση της χώρας στην κυβέρνηση, απορρίπτει τα περί «πραξικοπήματος» για τη συμφωνία με τους δανειστές, κι έρχεται έτσι σε διάσταση
και με την ίδια την πρόεδρο της Βουλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου. Επίσης, προβλέπει ότι τα επόμενα 2-3 χρόνια «θα είναι δύσκολα για την πολιτική, την κοινωνία και την οικονομία». Προειδοποιεί, όμως, ότι «δεν υπάρχει κακή κατάσταση που να μην μπορεί να γίνει χειρότερη» και πως, ακόμα και σήμερα, η χρεοκοπία και το Grexit «δεν είναι αναπόφευκτο να συμβούν», ενώ καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει πλέον την «ιδιοκτησία» του προγράμματος.

«Η κατάσταση της οικονομίας το πρώτο εξάμηνο του 2015 χειροτέρευσε, καθώς η χώρα επανήλθε σε υφεσιακή τροχιά», κατά το ΓΠΒ. Και οι λόγοι είναι:

1. Η εκλογική διαδικασία και η γενικότερη αβεβαιότητα.

2. Η μη συμφωνία με τους θεσμούς (τρόικα), που επηρέασε τις επενδυτικές αποφάσεις των επιχειρήσεων και τους καταναλωτές.

3. Ο συνδυασμός της φειδωλής παροχής ρευστότητας από τον ELA και της αυξημένης εκροής καταθέσεων, που οδήγησε σε κλείσιμο επιχειρήσεων, αύξηση της ανεργίας και απειλή του τουρισμού.

4. Η αποχώρηση της κυβέρνησης από τις διαπραγματεύσεις.

5. Η λήξη του προγράμματος προσαρμογής, στο τέλος Ιουνίου 2015.

6. Η διακοπή της αποπληρωμής δανείων προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)

7. Η προκήρυξη του δημοψηφίσματος.

8. Η παρατεταμένη διαπραγμάτευση, που αποδυνάμωσε τη διαπραγματευτική θέση της χώρας.

«Προς στιγμή, η χώρα φάνηκε να βαδίζει προς μια χαοτική χρεοκοπία», αναφέρει το Γραφείο, το οποίο, όπως σημειώνει, είχε εξ αρχής υποστηρίξει (πριν και μετά τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015) πως «έπρεπε να επιτευχθεί το ταχύτερο δυνατό συμφωνία με τους θεσμούς», που θα κάλυπτε τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας και θα συνοδευόταν από αναδιάρθρωση του χρέους. Ετσι, και στη χθεσινή του έκθεση σημειώνει ότι «μια ταχεία κατάληξη σε συμφωνία με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Σταθερότητας (ESM) πάνω σε ένα πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων το οποίο θα αποτελεί “ιδιοκτησία” της ελληνικής πλευράς και κοινωνίας, παρά τις πολιτικές-ιδεολογικές δυσκολίες, ήταν και παραμένει σε όρους γενικής ευημερίας προτιμότερη από την παράταση της εκκρεμότητας ή και από μια ενδεχόμενη άτακτη χρεοκοπία».

Μάλιστα, το ΓΠΒ προχωράει και σε μία οικονομική αποτίμηση των απωλειών της οικονομίας στο τελευταίο εξάμηνο. Ειδικότερα, εκτιμά ότι:

• χάθηκαν 4-10 δισ. ευρώ από το ΑΕΠ του 2015, δεδομένης της νέας πρόβλεψης για ύφεση φέτος 2-4%.

• η μείωση του εβδομαδιαίου ΑΕΠ υπολογίζεται σε 2,8 δισ. ευρώ με τα capital controls για την περίοδο Ιουλίου-Σεπτεμβρίου, αν η κατανάλωση αγγίξει το 80%, ή 1,75 δισ. ευρώ αν η μείωση της κατανάλωσης είναι στο 50%

• οι εκροές καταθέσεων είναι 37 δισ. ευρώ στο διάστημα Νοεμβρίου 2014-Ιουνίου 2015

• φέτος μπορεί να καταγραφεί πρωτογενές έλλειμμα 1% του ΑΕΠ.

Παράλληλα, το Γραφείο απορρίπτει τον χαρακτηρισμό της δήλωσης της Συνόδου Κορυφής ως «πραξικόπημα». Είναι «παραπλανητικός και δεν διευκολύνει τις πολιτικές επιλογές της κυβέρνησης, καθώς εμποδίζει την ορθολογική συζήτηση για συγκεκριμένα μέτρα και μεταρρυθμίσεις», υποστηρίζει και προσθέτει πως «η δήλωση εκείνη έχει υπογραφεί από την ελληνική κυβέρνηση ύστερα από προηγούμενη εξουσιοδότηση της Βουλής για διαπραγμάτευση με μεγάλη πλειοψηφία, και κυρώθηκε από τη Βουλή με νόμο!»

Πάντως, το ΓΠΒ προειδοποιεί ότι οι επόμενοι μήνες και ίσως τα επόμενα 2-3 χρόνια θα είναι δύσκολα για την πολιτική, την κοινωνία και την οικονομία, με το έργο της προσαρμογής και της ανάκαμψης να «επιβάλλει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις, που φαίνεται ότι διαμορφώνονται σε μονιμότερη βάση στο πολιτικό επίπεδο».

Όλο και… βελτιώνονται οπτικά οι απειλές Μεϊμαράκη- Απείλησε να παραιτηθεί και να κάνει αντιπρόεδρο την… Όλγα το «Μπουστάκι»



Για δεύτερη φορά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης απείλησε να αποχωρήσει αν συνεχίσουν να γκρινιάζουν στη ΝΔ. Το καλό όμως είναι ότι η απειλή του προσλαμβάνει όλο και πιο ευειδή χαρακτηριστικά.

Και για να εξηγούμαστε:

Όταν υπήρξε η κόντρα για το πότε θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες εκλογής για τη νέα ηγεσία, αμέσως μετά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ, όπου άλλοι συμφωνούσαν με την άποψη η εκλογή να γίνει σε ένα χρόνο και άλλοι άμεσα, ο κ. Μεϊμαράκης είχε πει σε έναν εκ των υποστηρικτών της άμεσης εκλογής: «Μη με πιέζετε γιατί θα παραιτηθώ και θα αναλάβει
πρόεδρος ο Τραγάκης ως ο παλαιότερος Βουλευτής».
Προ ημερών σε μια «κόντρα στο Πολιτικό Συμβούλιο», όπως αποκαλύπτει ο «Βηματοδότης» ο κ. Μεϊμαράκης είπε: ««Ηρεμήστε, γιατί θα ορίσω αντιπρόεδρο στο κόμμα την Ολγα και θα φύγω» τους είπε κάποια στιγμή (γελώντας).
Εννοούσε την Ολγα Κεφαλογιάννη, η οποία όμως, όπως έμαθα, δεν εννόησε το χιούμορ του προέδρου της και διαμαρτυρήθηκε:
«Γιατί στοχοποιείς συνεχώς εμένα;» του είπε και αυτός επιχείρησε να της εξηγήσει.
Η κυρία Κεφαλογιάννη εκνευρίστηκε σε εκείνη τη συνεδρίαση με τον πρόεδρό της, επειδή παρέλειψε να αναφερθεί στον πατέρα της Γιάννη Κεφαλογιάννη, στα πρόσωπα που συνέβαλαν στην άνοδο της ΝΔ».
Πάντως αν υλοποιούσε την απειλή του ο κ. Μεϊμαράκης και γινόταν πρόεδρος το… «Μπουστάκι», όπως είναι το εσωκομματικό παρατσούκλι της Όλγας, οι φωτογράφοι θα έκαναν χαρές και πανηγύρια!!!
ωραιες εποχες στην Πατρα
πριν μόλις μερικα χρόνια

Στη χλιδάτη βίλα του δεξιού διαπλεκόμενου εφοπλιστή Μαρτίνου στο Σούνιο, η “ανάπαυλα” του Ψευτοθόδωρου Αλέξη μετά το …ξεπούλημα των Βρυξελλών-Και οι αριστεροί θέλουν τον καπιταλισμό τους(φωτορεπορτάζ)

Δημοσιεύθηκε: 30/07/2015 04:11
sounio5

“Nα κλέψει λίγες ώρες ανάπαυλας τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένειά του, αποφάσισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετά από 5 κολασμένους μήνες τόσο για τον ίδιο, όσο και τους οικείους του. Ο πρωθυπουργός ιδιαίτερα καταπονημένος ψυχικά και σωματικά, το τελευταίο διάστημα, αφέθηκε στην πρωτοβουλία της πεθεράς του, μητέρας της γλυκιάς Περιστέρας. Ηταν εκείνη που διά μέσω μεσιτικού γραφείου έκλεισε για τις θερινές διακοπές της πρωθυπουργικής οικογένειας μια πανέμορφη βίλα στο Σούνιο που ανήκει στον γνωστό εφοπλιστή Μαρτίνο.
sounio3
(Στον πλοία του συγκεκριμένου εφοπλιστή εργάζεται και ο σύζυγος της Ζωής Κωνσταντοπούλου.)
Ο πρωθυπουργός λοιπόν φροντίζει να ξεκλέβει λίγες ώρες από το βαρύ πρόγραμμά του και τις τοξίνες του Μεγάρου Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός έχει όλη την κατανόησή μας γι αυτή του την επιλογή.
Οφειλε να κάνει ένα μικρό δωράκι στον εαυτό του αλλά και στην οικογένειά του.
Στο κάτω-κάτω ποιος κανονικός άνθρωπος θα έβγαινε ψυχικά αλώβητος εάν επί 5 μήνες αναγκάζονταν να συναντά σχεδόν καθημερινά τον Αλέκο Φλαμπουράρη, τον Θοδωρή Μιχόπουλο, τον Γιάνη Βαρουφάκη, τον Λαφαζάνη και κυρίως την Κωνσταντοπούλου;
sounio1
Μπροστά σ΄αυτούς η Μέρκελ και ο Σόιμπλε είναι διασκέδαση. Είναι opening πάρτυ νηπιαγωγείου.

Είναι αλήθεια από την άλλη πως μας κόστισε κάπως ακριβά η “εκπαίδευση” του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Παππά στα ευρωπαικά σαλόνια και στους γλυκούς εκμαυλισμούς του καπιταλισμού.
sounio2
Ο σημερινός πρωθυπουργός μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον Λεουτσάκων, Ρόζας, Ρινάλντι, Λαφαζάνηδων και με την Περιστέρα έτοιμη να αποκεφαλίσει τους “προδότες” μνημονιακούς.

Συνάντηση Μειμαράκη – Αντώναρου



  • )
Στο γραφείο του Προέδρου της ΝΔ στην βουλή συναντήθηκαν ο Ευάγγελος Μειμαράκης με τον Ευάγγελο Αντώναρο. Οι άντρες έχουν άριστες σχέσεις και επικοινωνούν τακτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή ευχήθηκε στον νέο πρόεδρο καλή επιτυχία και του τόνισε πως είναι στην διάθεση του για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Άλλωστε όπως είναι γνωστό ο κ. Αντώναρος διατηρεί πολύ καλές επαφές με Γερμανούς πολιτικούς αλλά και με δημοσιογράφους. 

Αντιδράσεις από τη «Δεξιά Πλατφόρμα» της ΝΔ για το άνοιγμα Μεϊμαράκη προς το Κέντρο και τις αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή



Σπυράκια βγάζει η Σαμαρική πτέρυγα της ΝΔ (ναι, δυστυχώς έστω και αποδυναμωμένη υπάρχει ακόμα κι ελπίζει να δικαιωθεί ο μέγας πρόεδρος) από τη στροφή του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στο κέντρο και την απόφασή του να συνεχίσει να στηρίζει την κυβέρνηση μέχρι την υπογραφή του νέου μνημονίου.

«Θα γίνουμε ουρά του ΣΥΡΙΖΑ», υποστηρίζουν κραυγάζοντας  υποστηρικτές της «Δεξιάς πλατφόρμας» της ΝΔ, όπως
χαρακτηριστικά αποκάλεσε την συγκεκριμένη τάση κορυφαίο στέλεχος του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θέλοντας, όπως είπε, να δείξει ότι στην πράξη η «Δεξιά πλατφόρμα» σε τίποτα δεν διαφέρει από την «Αριστερή πλατφόρμα» του κ. Λαφαζάνη, αφού και οι δύο δεν μπορούν να κατανοήσουν την ανάγκη να υπερψηφισθεί το μνημόνιο που αποτελεί προαπαιτούμενο για την παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη και στην ΕΕ. «Αντιδρούν και λαϊκίζουν λες και οι υπόλοιποι θέλουμε να ψηφίσουμε κάτι τόσο επώδυνο και σκληρό για την κοινωνία», σημείωσε η ίδια πηγή και πρόσθεσε: «Τους τυφλώνει ο λαϊκισμός και δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αν δεν ψηφίσουμε το μνημόνιο η κυβέρνηση θα καταρρεύσει και η χώρα θα οδηγηθεί εκτός ευρώ και εκτός ΕΕ. Τουλάχιστον ο Λαφαζάνης έχει τη δικαιολογία ότι ομολογεί πως αυτό επιδιώκει. Οι δικοί μας κρύβονται πίσω από φιλοευρωπαϊκές διακηρύξεις αλλά τελικά τον ίδιο σκοπό υπηρετούν»

Παράλληλα η «Δεξιά πλατφόρμα» της ΝΔ που εκφράζεται από τους Άδωνη και Βορίδη, δείχνει σφόδρα ενοχλημένη από την απόφαση Μεϊμαράκη να επιστρέψει το κόμμα στις ιδρυτικές του ιδεολογικές αρχές και αξίες. «Δηλαδή ντρεπόμαστε να πούμε ότι είμαστε Δεξιοί;» αναρωτιόταν μεγαλόφωνα σε συνομιλητές του στο εντευκτήριο της Βουλής εκφραστής της «Δεξιάς πλατφόρμας». Μόνο που οι συνομιλητές του δεν του απάντησαν πώς όταν κάποιοι εγκατέλειπαν το ΛΑΟΣ και προσχωρούσαν στη ΝΔ έπρεπε να έχουν διαβάσει το φυλλάδιο με την ιδρυτική διακήρυξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή, αφού αργά ή γρήγορα το κόμμα θα επέστρεφε στις ιδεολογικές και αξιακές του ρίζες.

Αντιδράσεις υπάρχουν όμως και για την πρόθεση Μεϊμαράκη να προχωρήσει σε αντικαταστάσεις προσώπων με στόχο να δώσει νέο στίγμα στην κοινωνία. Η πλευρά Σαμαρά φαίνεται να μη μπορεί να χωνέψει ότι ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επιχειρεί τόσο γρήγορα τον απογαλακτισμό του από το πρόσωπο που τον επέλεξε για διάδοχό του. Ο Σαμαράς φέρεται να «τρίβει τα μάτια του» και να υποστηρίζει πως «άλλα είχαμε συμφωνήσει με τον Βαγγέλη». Βέβαια ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να κατανοήσει ότι ένα πρόσωπο σαν τον Μεϊμαράκη που ποτέ δεν υπήρξε οπαδός της θεωρίας των δύο πόλων, δεν θα μπορούσε να συνεχίσει, λόγω και χαρακτήρος- μια πολιτική που οδηγούσε αργά ή γρήγορα, σε εθνικό διχασμό. Και τούτο γιατί στόχος του κ. Σαμαρά δεν ήταν ποτέ η σωτηρία της πατρίδας αλλά η δική του, προσωπική, δικαίωση.

Τέλος σημειώνεται ότι αντιδράσεις από «Δεξιά πλατφόρμα» έχουμε και για το ενδεχόμενο επιστροφής της ΝΔ στο ιστορικό κτήριο της Ρηγίλλης 18, αλλά και για πιθανή επιστροφή σε σύμβολα και σημαίες του πρώτου ιστορικού συνεδρίου της Χαλκιδικής.
1

ΠΑΤΡΑ: Δείτε τι έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο με το θέμα της Χρυσής Αυγής

Με ευρεία πλειοψηφία το Δημοτικό Συμβούλιο συμφώνησε και ψήφισε την εισήγηση του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, που αφορούσε στην παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου, για τηλήψημέτρων εναντίον της Χρυσής Αυγή.
Η παράταξη της ΡΑΠ, δεν αποδέχθηκε ότι υπάρχουν πολιτικές ευθύνες του Υπουργού Εσωτερικών Νίκου Βούτση και κατά την ψηφοφορία διαφοροποιήθηκε από αυτό.
Πάντως, από τους 37 παρόντες, η εισήγηση υπερψηφίστηκε στο σύνολό της από 35 δημοτικούς συμβούλους.
Η εισήγηση του Δημάρχου, που έγινε και απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, έχει ως εξής:
«Με το χαρακτηρισμό ως εξαιρετικά επείγον, ο ασκών χρέη Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κατηγορεί τον Δήμαρχο και εγκαλεί το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί δεν ζήτησαν την έγκρισή του, καλυπτόμενος πίσω από τον έλεγχο νομιμότητας που ασκεί η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για όλες τις αποφάσεις (κατά τη γνώμη του) των  Δημοτικών Συμβουλίων, ακόμη και των πολιτικών!!!
Θεωρούμε ότι, σοβαρές ευθύνες γι’ αυτό το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης και το αντίστοιχο περιεχόμενό του, έχει ο πολιτικός προϊστάμενος, ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Βούτσης. Η θέση που πήρε σε σχετική ερώτηση στη Βουλή, ουσιαστικά άνοιξε το δρόμο για την παρέμβαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης.
Θυμίζουμε πως στην 1η  έκτακτη ειδική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε τον καθορισμό χρήσης χώρων από τα κόμματα για τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, ομόφωνα είχε αποφασιστεί, να μην δοθεί δημοτικός χώρος στη Χρυσή Αυγή.
Το Δημοτικό Συμβούλιο πρέπει κατά τη γνώμη μας, να πάρει θέση και να καταδικάσει αυτό το έγγραφο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που ουσιαστικά ακυρώνει τον πολιτικό ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου και του Δημάρχου.
Ακόμα και ο Καλλικρατικός νόμος, που επικαλείται στο  έγγραφό της η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, ορίζει ότι οι αιρετοί της Τοπικής Διοίκησης ψηφίζουν και εκφράζουν γνώμη κατά συνείδηση με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών. Με αυτή τη κατεύθυνση πορευτήκαμε και γι’ αυτό στηρίξαμε τους εργαζόμενους του Δήμου, όταν δεν επιτρέψαμε τον επανέλεγχο των συμβάσεών τους και αποτρέψαμε απολύσεις.
Το ίδιο κάνουμε για τα αποθεματικά του Δήμου και δεν εφαρμόζουμε την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, ώστε να μεταφερθούν στους δανειστές τα λεφτά που ανήκουν στον Πατραϊκό λαό.  Αυτό μας έχει δώσει μια ορισμένη δυνατότητα για δραστηριότητες, που δίνουν ανάσα στη λαϊκή οικογένεια, όπως οι κατασκηνώσεις στην Πλαζ.
Όσον αφορά το αν υπάρχει ή όχι δικαστική απόφαση για το χαρακτηρισμό ως εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, υπάρχει κάτι πιο ισχυρό. Η ιστορία του λαού μας, που πλήρωσε με φόρο αίματος το φασισμό. Οι θηριωδίες των ναζί και το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων, είναι δίπλα μας και το μαρτυρούν. Υπάρχουν επίσης τα πρόσφατα έργα της Χρυσής Αυγής, όπως η στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, και πολλά άλλα. Ο εγκληματικός της χαρακτήρας εκπορεύεται από τη ναζιστική της ιδεολογία, που ποτέ δεν έκρυψε.
Επομένως ζητάμε από το Δημοτικό Συμβούλιο να πάρει απόφαση και να συνεχίσουμε στην ίδια κατεύθυνση, με την ίδια πολιτική θέση, για το εν λόγω κόμμα».