Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πάτρα: Ο αντιπρόεδρος του ΕΕΣ και πρόεδρος των εργαζομένων του "Praktiker" καταγγέλλει μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου


Για προσπάθειες «καπελώματος» των εργαζομένων και των υπολοίπων μελών του Εργατικού Κέντρου αλλά και για περίεργες συναντήσεις και συζητήσεις κάνει λόγο ο Βασίλης Παπασημακόπουλος, αντιπρόεδρος Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Πάτρας και πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Πράκτικερ Πάτρας...

Όπως δήλωσε στο attack tv ο κ. Παπασημακόπουλος κατά τη διάρκεια της πορείας της Τετάρτης «συμμετείχαμε και εμείς ως Σύλλογος Εμπορουπαλλήλων και ήμασταν μπροστά στην ένταση που σημειώθηκε σε δύο σημεία της πορείας και κυρίως στην αρπαγή του πανό του Εργατικού Κέντρου από αντιεξουσιαστές. Κατ’ αρχήν δεν συμφωνούμε με την ενέργεια αυτή των παιδιών και μάλιστα μετά την πορεία το συζητήσαμε μαζί τους και κατάλαβαν τις ενστάσεις μας».

Μάλιστα όσον αφορά το συγκεκριμένο περιστατικό φέρθηκε κατά του ταμία του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Καραγεωργόπουλου λέγοντας πως «δεν μπορεί ένας συνδικαλιστής να βγαίνει και να μας καπελώνει συνεχώς, όπως αυτός της διοίκησης που μίλησε στο ergasianews και έβριζε τα παιδιά και έλεγε πως υποκινούνται από καθηγητές πανεπιστημίων» και αναρωτήθηκε: «Και στην τελική ποιος είναι αυτός ο συνδικαλιστής, ποιος ο ρόλος του και τι είναι επιτέλους; Εργαζόμενος, συνδικαλιστής, δημοσιογράφος; Τι είναι και τι είναι αυτά που λέει;».

Παράλληλα ο κ. Παπασημακόπουλος άφησε υπόνοιες σχετικά με την γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Σταυρούλα Παναγοπούλου – Νικολάου σημειώνοντας στο attack tv πως «θα πρέπει να μας απαντήσει η γραμματέας γιατί πριν από κάθε απεργιακή κινητοποίηση στο γραφείο της υπάρχουν δυο με τρία άτομα με σημαίες μαύρες και κόκκινες και μιλούν μαζί της. Τι ακριβώς συμβαίνει, τι συζητούν και γιατί όταν εμείς πηγαίνουμε ως συνδικαλιστές δεν μας δέχεται ή μας λέει πως έχει δουλειά;».

Κλείνοντας ο κ. Παπασημακόπουλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Γιάννη Σουβαλιώτη λέγοντας πως «μπορεί το Εργατικό Κέντρο να πονάει με την ΠΑΣΚΕ, υπάρχουν όμως στην παράταξη άνθρωποι όχι στενόμυαλοι, αλλά με πρωτοποριακές ιδέες, όπως ο Γιάννης Σουβαλιώτης».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου