Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΠΑΕ Παναχαϊκής VS εφημερίδα Πελοπόννησος




Ανακοίνωση ΠΑΕ Παναχαϊκής                 Ανακοινώθηκε: 2011-07-28 12:26:05

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή καταγγέλλει την εφημερίδα Πελοπόννησος διότι παρά το ότι οι υπεύθυνοι εκδόσεως και οι υπεύθυνοι του αθλητικού ρεπορτάζ γνωρίζουν το πόσο κατασκευασμένη και το πόσο παράνομη είναι όλη αυτή η ιστορία του Πέτρου Σταθάκη αλλά και παρά το ότι γνωρίζουν ότι ο Πέτρος Σταθάκης πολύ σύντομα θα διαφύγει στο εξωτερικό για να αποφύγει τις συνέπειες, συνεχίζουν την δημοσιοποίηση όλης αυτής της παράνομης ιστορίας μόνο και μόνο γιατί το ονοματεπώνυμο του κ. Αλέξη Κούγια και η Παναχαϊκή πωλούν φύλλα αγνοώντας τόσο το συμφέρον της ομάδας όσο και τις συνέπειες του νόμου.

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή κάνει γνωστό ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες εις βάρος των υπευθύνων της εφημερίδας Πελοπόννησος θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές.

Η εφημερίδα Πελοπόννησος και κυρίως οι υπεύθυνοι του Αθλητικού Τμήματος με αιχμή του δόρατος τον Χρήστο Βεργανελάκη έχουν , κατά την κρίση μας, σκοπό της ζωής τους πλέον το πώς θα δημοσιοποιούν οτιδήποτε αρνητικό αφορά την ΠΑΕ Παναχαϊκή και τον κ. Αλέξη Κούγια με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα την παραποίηση ακόμα και της αποφάσεως της ΕΙΜ αφού διέδωσαν την ψευδή είδηση ότι η Παναχαϊκή οριακά απελάχθη με ψήφους 3-2 και δεν είχαν την ευπρέπεια να ζητήσουν έστω και συγνώμη.
Μηνύσεις και αγωγές η ΠΑΕ Παναχαϊκή θα υποβάλει και εις βάρος του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης FM100 και του zougla gr .

Πρέπει να καταλάβετε κύριοι ότι η Παναχαϊκή είναι ποδόσφαιρο και όχι τα προσωπικά κόμπλεξ του κάθε υποκειμένου εις βάρος του κ. Αλέξη Κούγια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου