Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΚΕΛΑΤΟ Πατρα 15-10-201


Κωστα Βουκελατε,

             Με αφορμή την αντιδημοκρατική ,αντιδεοντολογική διαγραφή των 8 δημοτικών συμβούλων της δημοτικής αρχής ,άρχισες να βγαίνεις στα ΜΜΕ και να προσπαθείς να δικαιολογήσεις την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ενέργεια της διαγραφής ,με κάτι αστείες δικαιολογίες όπως εγώ ήμουν αντίθετος με της διαγραφές και εγώ υπέγραψα 19ος ,λες και έχει καμία διαφορά αν ήσουν 1ος η 19Ος ,μου θυμίζεις την κυρία που λέει έμεινα παρθένα για την τιμή του παιδιού μου. Κώστα Βουκελάτε επειδή το χωριό που ζούμε είναι πολύ μικρο και με ξέρεις και σε ξέρω ,αλλά ίσως δεν σε ξέρουν μερικοί το θέατρο αυτό το έχεις ξαναπαίξει αρκετές φορές μέχρι τώρα, με το ίδιο πάντα τέλος.Θα σου θυμίσω μερικές από τις επαναλήψεις σου.
1. Εκλογές επιμελητηρίου Αχαΐας με τον συνδυασμό του Λούρου.
2. Εκλογή Φωτόπουλου στην προεδρεία του επιμελητηρίου Αχαΐας με όλες τις γνωστές παρενέργειες.
3. Συμμετοχή σου στον συνδυασμό του Αντζουλάτου το 2006 στο επιμελητήριο Αχαΐας.
4. Εκλογές Ε&ΕΣΠ 2007. 5. Εκπομπή του Μ.Μπαϊρακτάρη στο TELE TIME «πολιτικο καφενειο» που ενεργούσες σα μεσίτης με κατηγορούσες ότι ξεπουλούσα την περιουσία του Ε&ΕΣΠ ,σήμερα όμως δεν λες κουβέντα για την κατάντια του Ε&ΕΣΠ (Απόλυση εργαζομένων- Τέλος στην έκδοση της εφημερίδας του συλλόγου και απλήρωτος ο φόρος εισοδήματος). 6. Τη στάση σου στο ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ του Ρώρου και της παρέας του στις 11-6-2008 . Κώστα Βουκελάτε , καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκη την αμοιβή του δημοτικού συμβουλίου, την αμοιβή από την συμμετοχή σου στο Δ/Σ της ΔΕΥΑΠ και της υπόλοιπες επιτροπές του Δήμου στη σημερινή κρίση, αλλά θα ήταν πιο ΕΝΤΙΜΟ εκ μέρους σου να πας για οκταμηνίτης συμβασιούχος βοηθός απορριμματοφόρου στο Δήμο . Και να θυμάσαι στο «σπιτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινι»
1. Δε φταίνε οι 8 για το μπάχαλο του προβλήματος των απορριμάτων, φταίει η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ του Δημάρχου και τα ψέμματα που έλεγε προεκλογικά, καθώς και τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι εξωθεσμικοί σύμβουλοι του.
2. Δε φταίνε οι 8 για τους μετανάστες, φταίει ο Δήμαρχος που δεν ανέβηκε στα κεραμίδια όπως έλεγε προεκλογικά.
3. Δε φταίνε οι 8 για το κυκλοφοριακό, φταίει η ερμαφρόδιτη πολιτική του Δημάρχου που μονό στόχο είχε να γίνει Δήμαρχος.
4. Δε φταίνε οι 8 για το παρεμπόριο που κοντεύει να γίνει μεγαλύτερο από το νόμιμο στεγασμένο εμπόριο, φταίει ο Δήμαρχος και αυτοί που έκρυβαν τις ευθύνες του κάτω από το χαλί, γιατί δεν έγινε η στεγασμένη λαϊκή αγορά στου Κρητικού.
5. Δε φταίνε οι 8 για το μπάχαλο που επικρατεί στην παράταξη «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ», φταιει ο Δήμαρχος που άφησε κάποιους να την κάνουν «ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΜΑΣ».
6. Δε φταίνε οι 8 που το IQ ορισμένων δημοτικών συμβούλων είναι της σοκοφρέτας Κώστα Βουκελάτε, φταίνε οι 8 ότι ο καθένας από αυτούς πήγε με τον Δημαρά για δικούς του λόγους ,άλλος γιατί δεν έγινε αντιπεριφερειάρχης,άλλη γιατί έφυγε από αντινομάρχης, άλλη γιατί δεν πήρε το χρίσμα, άλλη γιατί έχει ελπίδες να εκλεγεί με τον Δημαρά και άλλος γιατί ο Τάκης και όχι εγώ, αλλά έχουν τις ίδιες ευθύνες με όλους τους υπόλοιπους 19 που έμειναν, γιατί και οι υπόλοιποι για τους ίδιους λόγους πήγατε. Φταίνε οι 8 μαζί με όλους σας γιατί στήριξαν και φόρτωσαν στην Πάτρα αυτό το έκτρωμα . Φταίνε οι 8 και πρέπει να επανορθώσουν . «Καιρος φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπουλια»

ΡΑΠΑΝΟΣ Ν. ΙΩΑΝΝΗΣ Δημότης Πατρών

Υ.Γ Με το σκεύασμα που αυτοαποκαλείται αριστερός δεν ασχολούμαι καθόλου, γιατί όλοι ξέρουν ότι αν κρεμάσουν τους αριστερούς θα πάει αδικοχαμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου