Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Ο Νίκος Νικολόπουλος έβαλε τον προκλητικό Κυριάκο Μητσοτάκη στην θέση του.


Πέρασε στα ψιλά αλλά ήταν άκρως σημαντικό και αν δεν υπήρχε η ομιλία Καμμένου, θα ήταν το θέμα της ημέρας. Βγαίνει λοιπόν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από το βήμα της βουλής κάνει την ακόλουθη απίστευτη δήλωση (παραθέτουμε τα πρακτικά για να μην υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης από κανέναν):

Δηλαδή ο άνθρωπος μέσα σε μία παράγραφο, πέταξε στα σκουπίδια την επίσημη θέση του κόμματος για την εφεδρεία και τις απολύσεις στο δημόσιο, χωρίς όμως να έχει την ίδια μεταχείριση με τον Λυμπερόπουλο. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Σε μία απίστευτη επίδειξη υποκειμενικότητας, ζήτησε διερεύνηση για την περίοδο …μετά το 1994! Δηλαδή αφήνοντας εκτός την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Μητσοτάκη!! Αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση αφού με πρόσχημα το ΑΣΕΠ έχουμε προάσπιση της οικογενειοκρατίας. Σε λίγο ο κύριος Μητσοτάκης θα μας έλεγε πως ο επίτιμος ήταν έτοιμος να …ιδρύσει τον ΑΣΕΠ αλλά τον εμπόδισε η …αποστασία Σαμαρά!!

Ευτυχώς βρέθηκε ο Νικολόπουλος και τον έβαλε στην θέση του σώζοντας έτσι την τιμή της Νέας Δημοκρατίας που κινδύνευσε για ακόμα μία φορά να γίνει σάκος του μποξ, ευγενική προσφορά του Κυριάκου στην ελεεινή, παραπαίουσα κυβέρνηση. Διαβάστε το απόσπασμα από την ομιλία του Αχαιού που παίζει μπάλα μόνος του στα εργασιακά ακυρώνοντας όλη την προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ (και του “σαν” ΠΑΣΟΚ…)




ΠΗΓΗ: olympiada 

2 σχόλια:

  1. Όντος έτσι είναι ! αφού από το 94 θεσπίσθηκε ο ΑΣΕΠ ,λογικά από τότε πρέπει να δούμε ποιοι μπήκαν εκτός ΑΣΕΠ ….. και ο πάγκαλος είχε δίκιο όταν έλεγε μαζί τα φάγαμε εννοώντας ότι διόριζαν κάργα κόσμο !! και στην τελική επειδή παρακολούθαγα τον ΑΣΕΠ από τότε , σας δηλώνω ότι ο ΑΣΕΠ εφαρμόστηκε το 1999 και μετά !!! ΑΛΛΑ μέχρι τότε ? διορηζοσανται κάργα τα πρασινορουφιανακια …… αλλα εχω την εντιποση ότι τσάμπα λογομαχούμε διότι για όλα αυτά ! έφταιγε ο Γεώργιος Παπαδόπουλος….. καλημερα σας
    ΣΩΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είμαστε "κατά" κάθε είδους ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ! ΝΑΙ να μειωθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι αλλά όχι στις απολύσεις των εργαζομένων. Είναι αντισυνταγματικό και αντιδημοκρατικό........... Για φαντάσου να είχες μπει στον δημοσιο τομέα και να δούλευες από το 2000 ας πούμε και σήμερα να σε πέταγαν έξω χωρίς να φταις ουσιαστικά εσύ σε τίποτα............ Εκτος και αν........... τιμωρηθούν ΠΡΩΤΑ οι ένοχοι που μας έφεραν σε αυτή την κατάσταση και ξεσκίστηκαν στο "φαί" ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ας πληρώσουν και όσοι άλλοι αδίκως (αλλά χωρίς ουσιαστικά να φταίνε) μπήκαν εκτός ΑΣΕΠ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.

    ΘΕΟΔΩΡΑ ΜΕΖΙΝΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή