Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δήλωση Νικολόπουλου

                                           


«Έχουν επεξεργαστεί και σύντομα τελειοποιείται ένα ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο σχέδιο εξόδου από την κρίση. Ένα πρόγραμμα σκληρής κυβερνητικής δουλειάς με δύσκολες αλλά αναγκαίες αποφάσεις που δεν ξεπερνούν τα «εσκαμμένα» και που μπορούν να φέρουν αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν μόνο «τρομακτικές» ή «μαγικές» λύσεις, υπάρχουν και οι ορθολογικές που στηρίζονται στις λογικές αποφάσεις», είπε μεταξύ άλλων ο Τομεάρχης Εργασίας και Βουλευτής Αχαΐας κ. Νίκος Νικολόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Κύρτσο και στην Αγγελική Σπανού.


«Ανηφορίζουμε σε δύσκολα μονοπάτια. Οι ώρες είναι εξαιρετικά δύσκολες. Με τα σημερινά δεδομένα οι προβλέψεις είναι δυσοίωνες. Στην Ελλάδα έτσι και αλλιώς οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες.

Εμείς ως Ν.Δ. πρέπει να δώσουμε σαφές μήνυμα σε μια κοινωνία που αγωνιά και σε ένα λαό που βρίσκεται σε μεγάλη ανησυχία. Γι’ αυτό πριν η κατάσταση γίνει ανεξέλεγκτη τη λύση πρέπει να τη δώσει ο ελληνικός λαός. Και είμαι σίγουρος ότι η εντολή θα είναι καθαρή και ισχυρή για να ξεκινήσει η επαναδιαπραγμάτευση μαζί και η τιτάνια προσπάθεια της ανόρθωσης της Ελλάδας μας.

πηγή: www.achaianews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου