Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Δήλωση Ν. Παπαδημάτου



« Κάθε μέρα που περνάει, όλο και περισσότερο συρρικνώνεται το εισόδημα των Ελλήνων και με καλπασμό οι εργαζόμενοι οδηγούνται στην ανεργία. Έντεκα εκατομμύρια Έλληνες λένε στον σαστισμένο Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να μας απαλλάξει από την επικίνδυνη παρουσία του, ωστόσο αυτός με κάθε τρόπο θέλει να ολοκληρώσει το έργο του. Τον πήραμε χαμπάρι όλοι. Θέλει να οδηγήσει τους Έλληνες σε μισθούς πείνας των 400 Ευρώ και να πουλήσει τα ενεργειακά ‘’φιλέτα’’ της χώρας σε εξευτελιστικές τιμές.

Δεν μας πέφτει λόγος για τα εσωτερικά του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Δικαιούμαστε, όμως, να αναζητάμε στους κόλπους του φιλότιμο και πατριωτική συνείδηση. Η Ελλάδα δεν είναι αμπελοχώραφο του Γιώργου Παπανδρέου. Ούτε οι Έλληνες δούλοι ενός κοτζαμπάση του 21ου αιώνα. Ούτε η σημερινή εποχή έχει σχέση με αποσκιρτήσεις του παρελθόντος και πολιτικές αστάθειες, που οδήγησαν την χώρα σε καταστροφικές περιπέτειες.

Σήμερα η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων θεωρεί ανεπιθύμητο τον Γιώργο Παπανδρέου και του ζητάει να μας αδειάσει την γωνιά. Καίγεται το σπίτι μας, η δόλια πατρίδα μας, κι αυτός ρίχνει λάδι στην φωτιά. Μπορεί, λοιπόν, να διευκολύνει τις εξελίξεις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. Οι καιροί ου μενετοί και δεν συγχωρούνται ολιγωρίες. Του αναλογεί άτυπη, αλλά καταλυτική παρέμβαση. Είναι εθνικό καθήκον του να διερμηνεύσει την καθολική βούληση του λαού για να απαλλαγούμε από τον πιο επικίνδυνο Πρωθυπουργό που γνώρισε ο τόπος στην σύγχρονη ιστορία του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου