Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

MAGNUM VS Λιάνα Κανέλλη




Φίλε δεν υπάρχει αυτό που έγινε σήμερα! Το κάνω rewind-play και βλέπω-ξαναβλέπω τα χαστούκια στη Λιάνα Κανέλλη! Πάλι pause, rewind, play . . . Bam, bam, boom! Λέμε για γέλιο και η αδρεναλίνη στα ύψη.

Και μην ακούσω κανένα να λέει:
"Η κακομοίρα η Λιάνα Κανέλλη". Όσο ανάρμοστο και χυδαίο είναι ένας άντρας να χειροδικεί και δη σε γυναίκα, άλλο τόσο ανάρμοστο και χυδαίο είναι μια γυναίκα να εκφράζεται όπως ακριβώς θέλει, να "χειροδικεί" λεκτικά χωρίς να τη νοιάζει, και να υποτιμάει την προσωπικότητα του οποιουδήποτε έχοντας ως ασπίδα το "ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ". Το ότι είσαι γυναίκα να το θυμάσαι πάντα και όχι όταν σε συμφέρει.

Και με συγχωρείτε αλλά αφού τον θεωρεί φασίστα όπως λέει να καθόταν στα αυγά της και να μην άνοιγε διάλογο. Τί διάλογο να κάνεις με έναν φασίστα; Μυαλό έχει η Λιάνα και πολύ μάλιστα.

Όπως θα γελάω με την χαζομάρα κάποιου που προσπαθεί να μάθει σε έναν σκύλο που έχει λύσσα να περνάει το δρόμο, με προφανές αποτέλεσμα να τον ξεπατώσει στο δάγκωμα ο σκύλος, έτσι και αν έβλεπα live τη Λιάνα Κανέλλη να το "παίζει" καμπόσα και να τρώει ξύλο από το "πιθήκι", θα τους περιέλουζα με λάδι, θα τους πετούσα μέσα σε ένα Ring και θα το έπαιζα και στοίχημα. Έτσι για να μη γυρίσει μετά κανείς και μου πει: "ΤΟ "ΔΕΣ . . . ! ΤΟ 'ΠΑΙΞΕΣ;".

Τα ήθελε, τα έπαθε. Την επόμενη φορά που θα μάθω ότι η Κανέλλη θα είναι στο ίδιο πάνελ με χρυσαυγίτη, θα πάω επισκέπτης στην εκπομπή και άμα κάνει τις ίδιες βλακείες (που θα τις κάνει γι'αυτό και θα πάω :P ) όταν τη χτυπάνε όχι μόνο δε θα σηκωθώ να βοηθήσω κανένα, θα κάτσω στην ακρούλα μου, θα γελάω επιδεικτικά και θα δακτυλοδείχνω τη Λιάνα γελώντας μέχρι να σκάσω. (Ο,τι έκανε και η Δούρου βασικά, απλά θα γελάω απ' έξω μου).

Άντε . . . Και καλά μυαλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου