Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

Βάζει μπροστά τις μηχανές το 4ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA




Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την έναρξη του 4ου P.I.C.K. ΛΟΥΞ COLA, στο πρόγραμμα του οποίου εντάσσεται, για δεύτερη χρονιά φέτος, η διοργάνωση δύο αγώνων ποδηλασίας: Ατομικής χρονομέτρησης και - το μοναδικό στην Ελλάδα – Σιρκουΐ πόλης. Οι ποδηλατικοί αγώνες συνδιοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Πατρών (Π.Ο.Π.) και το P.I.C.K., με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.

Ο αγώνας ατομικής χρονομέτρησης θα γίνει σήμερα, στις 16:30, και θα είναι απόστασης 15 χιλιομέτρων στις κατηγορίες Ανδρών, Εφήβων (τελευταία χρονιά) – Μάστερ (κατηγορίες Α-Β-Γ). Ο αγώνας θα φιλοξενηθεί στην περιοχή του δάσους της Στροφιλιάς (Καλόγρια) – Λάππα. Επίσης, σε συνεργασία με τον Γυμναστικό Σύλλογο Δύμης θα γίνει αγώνας με τη συμμετοχή Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι.

Το Σιρκουί Πάτρας θα γίνει την Κυριακή 30-09-2012, στις 09:30 και θα είναι απόστασης περίπου 35 χιλιομέτρων (35 στροφές) στην κατηγορία Ανδρών, Εφήβων (τελευταία χρονιά). Θα διεξαχθεί με τους όρους και κανονισμούς Σιρκουΐ κριτέριουμ και έχει χορηγό την MED FRIGO Α.Ε.

Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τον αριθμό της περσινής χρονιάς. Στην κατηγορία των Ανδρών έχουν δηλώσει συμμετοχή 63 ποδηλάτες, στην κατηγορία Μάστερ 44 ποδηλάτες, ενώ στον αγώνα με τη συμμετοχή Παίδων, Παμπαίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων και Μίνι οι ποδηλάτες θα ξεπεράσουν τους 40.

Στις ποδηλατικές εκδηλώσεις του διημέρου θα λάβουν μέρος αθλητές από την Αττική, την Κρήτη, τη Θεσσαλονίκη, τα Γιάννενα, τη Λάρισα, τα Τρίκαλα, την Καλαμάτα, τον Πύργο κ.ά. περιοχές.

Στους νικητές του αγώνα ατομικού χρονομέτρου θα απονεμηθούν: Κύπελλο- μετάλλιο – δίπλωμα για τον πρώτο, μετάλλιο-δίπλωμα στον δεύτερο και τον τρίτο, δίπλωμα στον τέταρτο, πέμπτο και έκτο.

Στους τρεις πρώτους νικητές του Σιρκουΐ οι θα απονεμηθεί Κύπελλο – μετάλλιο – δίπλωμα και στους τέταρτο, πέμπτο και έκτο μετάλλιο – δίπλωμα.

Ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει η παράλληλη δράση που διοργανώνεται την Κυριακή 30/09/2012 το πρωί (11:30). Οι διοργανωτές θα δώσουν και φέτος την ευκαιρία στους μικρούς ποδηλάτες (όλων των ηλικιών) να κάνουν μια βόλτα υπό τις οδηγίες των ανθρώπων του Π.Ο.Π. Το ραντεβού έχει οριστεί στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου. Στην περσινή βόλτα εντός της ειδικά διαμορφωμένης πίστας με ελεύθερη συμμετοχή έλαβαν μέρος περίπου 1.000 παιδιά και γονείς, οι οποίοι κατέβηκαν με τα ποδήλατά τους στο κέντρο της Πάτρας. Διαδίδοντας το μήνυμα ότι το ποδήλατο πρέπει να έχει το δικό του χώρο στις καθημερινές αστικές μετακινήσεις των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου