Σεμινάριο με θέμα τη μαγειρική με ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών για τους σπουδαστές του ΙΕΚ Ακμή
Οι σπουδαστές του τμήματος σεφ του ΙΕΚ ΑΚΜΗ Δυτικής Ελλάδος θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάριο με θέμα τη μαγειρική με ψάρια ιχθυοκαλλιεργειών απο τον αναγνωρισμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου την Πέμπτη 2 Απριλίου.
Το σεμινάριο που θα υλοποιηθεί στις εγκατάσεις του ΙΕΚ ΑΚΜΗ (Αγίου Ανδρέου 61)οργανώνεται απο την Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων και Εξωτερικού Εμπορίου - δημόσιος φορέας εποπτευόμενος από το Υπουργείο Ανάπτυξης, στο πλαίσιο υλοποίησης του ολοκληρωμένου σχεδίου προώθησης ευρύαλων μεσογειακών ειδών (τσίπουρα - λαβράκι ιχθυοκαλλιέργειας).
Πρεσβευτής του προγράμματος είναι ο αναγνωρισμένος Έλληνας σεφ Λευτέρης Λαζάρου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου