Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Θρήνος στο ΤΕΙ της Πάτρας για το θάνατο του κρητικού σπουδαστή Μιχάλη Παντατοσάκη

Φοιτούσε στο τμήμα λογοθεραπείας - Τραγικό παιχνίδι της μοίρας: Μετακόμιζε στην Αθήνα και θα έκανε αποχαιρετιστήριο πάρτι.


Νεότερη ενημέρωση 
Ο 22χρονος φοιτητής του ΤΕΙ Πάτρας στο Τμήμα Λογοθεραπείας Μιχάλης Παντατοσάκης από το Ηράκλειο Κρήτης που άφησε χθες την τελευταία του πνοή στο υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας, είχε ολοκληρώσει τα μαθήματά του και μετακόμιζε στην Αθήνα για το εξάμηνο της πρακτικής του άσκησης.


 
Ο νεαρός Κρητικός, στις 20 Μαρτίου είχε αναρτήσει στην ιστοσελίδα του στο facebook το πακετάρισμα των πραγμάτων του, τα οποία και μετέφερε στην Αθήνα, ανακοινώνοντας και αποχαιρετιστήριο πάρτι.


 
Η μοίρα όμως δεν τον άφησε να πραγματοποιήσει τα όνειρα του, κατά την διαδρομή προς την Αθήνα και συγκεκριμένα λίγα χιλιόμετρα πριν φτάσουν, ο 22χρονος έχασε τις αισθήσεις του, αμέσως ο διπλανός του ειδοποίησε τον οδηγό και προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Νεότερη ενημέρωση
Σαν κεραυνός έπεσε στο ΤΕΙ της Πάτρας η είδηση για την απώλεια του 20χρονου σπουδαστή στο β’ εξάμηνο του τμήματος λογοθεραπείας  Μιχάλη Παντατοσάκη  ο οποίος κατέληξε  στο ΚΤΕΛ του Κηφισού ενώ ταξίδευε με υπεραστικό λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαϊας και στο ύψος του Αιγάλεω ένοιωσε αδιαθεσία.
Το patrastimes επικοινώνησε με την διοίκηση της σχολής οι υπεύθυνοι της οποίας τόνισαν πως δεν είχε δηλώσει πως αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα υγείας.
Στις τάξεις των συμφοιτητών του στο τμήμα  λογοθεραπείας  επικρατούσε σήμερα θλίψη καθώς κανένα δεν μπορούσε να πιστέψει πως ο Μιχάλης δεν είναι ποια στη ζωή

Νεότερη ενημέρωση:
''Κατέληξε'' ο 22χρονος φοιτητής από την Κρήτη που ταξίδευε με το ΚΤΕΛ Αχαϊας προς την Αθήνα. Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για ανακοπή καρδιάς. Ήταν σπουδαστής των ΤΕΙ Πάτρας και είχε καταγωγή από το Ηράκλειο.
Πρώτη ενημέρωση:
Ένα πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται από αργά σήμερα το μεσημέρι, με έναν φοιτητή που ταξίδευε με το υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαϊας, από Πάτρα προς Αθήνα, στο δρομολόγιο των 13:30.
Πιο αναλυτικά, όταν το λεωφορείο που κατευθύνονταν προς τα ΚΤΕΛ Κηφισού, κινούταν στο Αιγάλεω, ένας νεαρός που καθόταν δίπλα στον εν λόγω φοιτητή, ειδοποίησε τον οδηγό πως το άτυχο παλικάρι έχει χάσει τις αισθήσεις του.
Ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, άνδρες του οποίου έσπευσαν άμεσα στο σημείο και διεκόμισαν τον φοιτητή στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
Οι πληροφορίες έως αυτή την ώρα είναι συγκεχυμένες, ενώ ελέγχεται η είδηση που θέλει τον φοιτητή να έχει καταλήξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου