Σάββατο 30 Μαΐου 2015

ΕΙΚΟΝΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αχαϊα: Δεν θα είναι υποψήφιοι Νταβλούρος και Τριανταφυλλόπουλος σε πρόωρες εκλογές

Οι λόγοι που τους οδηγούν στην απόφαση αυτή
[19:38,30/05/2015]

Δεν θα είναι υποψήφιοι σε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes.gr, o πρώην βουλευτής Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας, Αθανάσιος Νταβλούρος, αλλά και ο πολιτευτής του κόμματος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος.
Εαν ισχύσει κάτι τέτοι θα αποτελέσει σαφώς σημαντικό πλήγμα για την τοπική Νέα Δημοκρατία, αφού και οι δύο πολιτικοί άνδρες έχουν συνεισφέρει τα μέγιστα για την προσέλκυση ψηφοφόρων υπέρ του κόμματος, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θα αποθαρρυνθούν στο να στηρίξουν το κόμμα της αξιωμτικής αντιπολίτευσης, δυσαρεστημένοι από μια τέτοια εξέλιξη.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η μη κάθοδος Νταβλούρου θα οφείλεται στη δυσαρέσκειά του, τόσο για τη μη αλλαγή ηγεσίας και την παραμονή Σαμαρά στο τιμόνι της ΝΔ, όσο και στην άρνηση της ηγετικής ομάδας του κόμματος να προχωρήσει σε ανανέωση και εσωκομματικές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων.
Όσον αφορά τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, η μη κάθοδός του θα οφείλεται στα όσα παρασκηνιακά είχαν συμβεί σε τοπικό επίπεδο, πρίν τις εκλογές του Γενάρη, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, ενώ δεν έχει κρύψει και την έντονη δυσαρέσκεια του για τη αμέριστη στήριξη Κατσανιώτη, τόσο σε κεντρικό αλλά και τοπικό επίπεδο, με σκοπό την εκλογή του στο κοινοβούλιο.
Παντως ελεγχεται ακόμα η πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου