Κυριακή 31 Μαΐου 2015

Στης Ελένης την ποδιά σφάζονται «παλικάρια»… του ΣΥΡΙΖΑ- Ο Τσίπρας τώρα δεν μιλά αλλά το 2011 στη Βουλή την αποδοκίμαζε!

Και στης Ελένης την ποδιά σφάζονται παλικάρια… Σφάζονται όμως και κοπέλες!!! Ο λόγος φυσικά για την Έλενα Παναρίτη, την εκλεκτή του Γιάννη Βαρουφάκη, την οποία ο υπουργός Οικονομικών ανακοίνωσε ως εκπρόσωπο της Ελλάδος στο ΔΝΤ, χωρίς να ρωτήσει το Μαξίμου.
Και φυσικά το Μαξίμου που δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του, «έτριβε τα χέρια» του μόλις άρχισαν οι πρώτες βολές, καθώς το ζήτημα εσωκομματικά έχει επισκιάσει το πρόβλημα που δημιουργεί το ενδεχόμενο υπογραφής της συμφωνίας με τους δανειστές.
Ήδη στο παιχνίδι των έντονων αντιδράσεων εκτός από τη Σοφία
Σακοράφα που αντέδρασε πρώτη λέγοντας ότι «αυτό πια ξεπερνά τα όρια», υπήρξε ομοβροντία αντιδράσεων από Παπαδημούλη, Βούτση, Νίνα Κασιμάτη, αλλά και Δραγασάκη και Τσακαλώτο.
Ο κ. Βαρουφάκης πάντως θεωρεί ότι τυχόν απομάκρυνση από το Μαξίμου της κυρίας Παναρίτη θα ισοδυναμεί με προσωπική αποδοκιμασία προς τον ίδιο… Και βέβαια ο… χορός καλά κρατεί.
Οι αντιδράσεις προς το πρόσωπο της κυρίας Παναρίτη προκαλούνται γιατί όχι μόνο ήταν η εκλεκτή του Γιώργου Παπανδρέου ο οποίος την έβαλε στην πολιτική ως Βουλευτή Επικρατείας το 2009, αλλά και επειδή είχε υπερασπισθεί με σθένος την επιλογή του τότε πρωθυπουργού να θέσει τη χώρα υπό την εποπτεία της τρόικας και να επιβάλει μνημόνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου