Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Αλλαλούμ η Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ- Ο καθένας με την «γραμμή» του




Αλλαλούμ επικρατεί στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ καθώς, όπως φάνηκε στη Βουλή, δεν είναι ικανοί να διατυπώσουν ούτε κοινή γραμμή σε ένα δευτερεύον νομοσχέδιο.
            Στην ολομέλεια συζητείται το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης με τίτλο "Έκδοση διαταγής πληρωμής για αξιώσεις από διοικητική σύμβαση που έχει συναφθεί στο πλαίσιο εμπορικής συναλλαγής".
Ο εισηγητής της ΝΔ πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου είχε δηλώσει από το βήμα της Βουλής ότι το 
νομοσχέδιο αποτελεί επί της ουσίας πρωτοβουλία της κυβέρνησης Σαμαρά και πως η Νέα Δημοκρατία θα το στηρίξει.
            Ωστόσο λίγο μετά ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας και στην τοποθέτησή του εξαπέλυσε μύδρους εναντίον του νυν υπουργού Δικαιοσύνης χαρακτηρίζοντας το νομοσχέδιο προκλητικό και αδιάφορο.
            Αμέσως μετά τον κ. Δένδια το λόγο ζήτησε και έλαβε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος προσπαθώντας να αποκαταστήσει τα πράγματα σε ό,τι αφορά στην κομματική γραμμή, διευκρίνισε ότι η ΝΔ στηρίζει το νομοσχέδιο το οποίο αποτελεί δική της πρωτοβουλία αλλά και μνημονιακή υποχρέωση.
            Τι ρωτήσατε; Ποιος είναι γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ; Μα ο κ. Πλακιωτάκης… Εκτός αν ο κ. Δένδιας, ο οποίος είναι εξαιρετικός δικηγόρος, διείδε κάτι περίεργο στο νομοσχέδιο και γι΄ αυτό διαφοροποίθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου