Τρίτη, 30 Ιουνίου 2015

Μόνο ο Καραμανλής γυρίζει το ματς

Μόνο ο Καραμανλής γυρίζει το ματς  - Κεντρική Εικόνα
Το «ναι» δεν έχει πειστικό εκπρόσωπο. Το μόνο πρόσωπο που έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί και να πείσει την κοινωνία,είναι ο πρώην πρωθυπουργός
Από τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων που ξεκίνησαν να διενεργούνται τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα, προκύπτει ένα θέμα μείζονος σημασίας, που σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να απασχολήσει σοβαρά τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις. Επί της ουσίας, δεν υπάρχει ισχυρό πολιτικό πρόσωπο για να υπερασπιστεί το «ΝΑΙ».
Να δώσει δυναμική και να μεταστρέψει το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την προπαγάνδα των κυβερνώντων. Κακά τα ψέματα, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, εμφανίζεται αδύναμος να περάσει στην κοινωνία το οποιοδήποτε μήνυμα. Κι’ αυτό δεν αποτελεί προσωπική διαπίστωση, αλλά εύρημα των σφυγμομετρήσεων.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα, το μόνο πρόσωπο που έχει την δυνατότητα να απευθυνθεί και να πείσει την κοινωνία, υπέρ της αναγκαιότητας του «ΝΑΙ», είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.
Όπως, υποστηρίζει στο parapolitika.gr, έγκριτος δημοσκόπος, «μια on camera δήλωση του Καραμανλή, θα γύριζε τούμπα το σκηνικό». Επειδή, οι ώρες είναι κρίσιμες, οφείλουν τα στελέχη της Ν.Δ., να πείσουν τον ανιψιό του ανθρώπου που οραματίστηκε στηνΕλλάδα στην Ευρώπη των ισχυρών, μετά από έξι χρόνια σιωπής να βγει και να μιλήσει.
Το έχει ανάγκη ο τόπος, θα το καταγράψει η ιστορία!