Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Μια καινοτόμα πρόταση για τον κ. Τζιτζικώστα που πρέπει να υιοθετήσουν οι άλλοι τρεις υποψήφιοι...

Την άποψή μας για την εμμονή του κ. Τζιτζικώστα να ηγηθεί της ΝΔ σας την  έχουμε πει. Πιστεύουμε ότι κανονικά, κι επειδεή δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τη ΝΔ κοινοβουλευτικά τουλάχιστον μέχρι το 2019, ο κ. Τζιτζικώστας αν σεβόταν την παράταξη και την ιστορία της, κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι υποψήφιος.
Αλλά φαίνεται ότι το παλικάρι πάσχει από αρχομανία και θέλει, αν εκλεγεί, ως
εξωκοινοβουλευτικός πρόεδρος του κόμματος, να ελέγχει τις τοπικές και νομαρχιακές οργανώσεις, και εν γένει τον κομματικό μηχανισμό.
Γιατί τους βουλευτές θα τους ελέγχει ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος, το όνομα του οποίου μας κρύβει επιμελώς.
Αλλά αν η φιλοδοξία του κ. Τζιτζικώστα εξαντλείται στο να είναι απλώς πρόεδρος του κόμματος και να ελέγχει τον κομματικό μηχανισμό, θα πρέπει οι άλλοι τεις υποψήφιοι να σεβασθούν αυττήν την επιθυμία του παιδιού και να δεσμευθούν πως όποιος κι αν εκλεγεί θα προτείνει για Γενικό Γραμματέα του κόμματος στη θέση του Παπαμιμίκου, τον Απόστολο Τζιτζικώστα. Γιατί κακά τα ψέματα, ο ρόλος του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής αυτός ακριβώς είναι, ασχετο αν ο κ. Παπαμιμίκος τον έχει ξεχάσει, αν και οι κακές γλώσσες λένε ότι το "¨κοστούμι" αυτό δεν ήταν για τα μέτρα του... Ιδού λοιπόν μέλλον λαμπρό για τον Απόστολο. Το θέμα είναι ποιός από τους άλλους τρεις υποψηφίους θα κάνει δημοσίως την πρόταση ότι θα τον κάνει Γραμματέα του κόμματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου