Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης: να τελειώνουμε από την πρώτη Κυρικαή

Κάλεσμα στους Νεοδημοκράτες να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες στις 22 Νοεμβρίου  και να αναδείξουν πρόεδρο από την πρώτη Κυριακή απηύθυνε χθες το βράδυ από τον Πειραιά ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.
«Να τελειώνουμε από την πρώτη Κυριακή. Σ΄ αυτό το θολό πολιτικό τοπίο μόνη λύση αποτελεί η Νέα Δημοκρατία» είπε τονίζοντας ότι « όποιος και να εκλεγεί Νεοδημοκράτης θα είναι και θα πρέπει να τον στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις για το καλό του τόπου».

Εκφράζοντας την άποψη ότι υπερέχει των αντιπάλων του ο κ. Μεϊμαράκης προανήγγειλε προσφυγή σε έκτακτο συνέδριο ώστε «σύντομα να διαμορφώσουμε τη νέα πολιτική μας πρόταση και να επαναφέρουμε τον πυρσό και τη δάδα στην παράταξη μας».
Ο πρόεδρος της ΝΔ βλέπει ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις ανά πάσα στιγμή στεκόμενος ιδιαίτερα – σε σύντομη συνομιλία του με τα parapolitika.gr – στα όσα συμβαίνουν με τις καταγγελίες Πανούση και τα πηγαινέλα υπουργών στη Δικαιοσύνη για τις συνιστώσες του τρόμου στον ΣΥΡΙΖΑ καθώς και στις ανεδαφικές συζητήσεις με τους δανειστές για την εξασφάλιση της ελάχιστης ρευστότητας των 2 δις ευρώ. Στην εκδήλωση, την οποία οργάνωσε ο Πειραιώτης πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιάννης Κουλιζάκος, συμμετείχαν δεκάδες νέοι και παλαιοί ΟΝΝΕΔίτες καθώς και μέλη της ΝΔ.