Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Σε Λαϊκό Δικαστήριο του ΣΥΡΙΖΑ η Αυλωνίτου επειδή πήγε στην εκπομπή του Πρετεντέρη- Θα την δικάσει ο Λάμπρου;

Θαυμάστε τους δημοκράταρους του ΣΥΡΙΖΑ και αναρωτηθείτε πώς σε αυτό το κόμμα μπορούν να μιλούν ελεύθερα οι κάθε λογής τρομοκράτες αλλά οι βουλευτές πρέπει να παίρνουν έγκριση από την Πολιτική Γραμματεία!!!
Στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ που θα συνεδριάσει αύριο Παρασκευή παραπέμπεται η βουλευτής του κόμματος Ελένη Αυλωνίτου, με την κατηγορία ότι έκανε ένα πολιτικό έγκλημα και ... μετείχε στο πάνελ της εκπομπής του Γιάννη Πρετεντέρη, στο MEGA!
Ως γνωστόν, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιβάλλει εμπάργκο στα στελέχη της,
προκειμένου να μην πηγαίνουν στην "Ανατροπή", ωστόσο η κ. Αυλωνίτου θέλησε να το σπάσει και έτσι βρέθηκε στο στούντιο την περασμένη Τρίτη το βράδυ.
Αμέσως την πήραν τηλέφωνο από την Κουμουνδούρου για εξηγήσεις. Εκείνη τους απάντησε ότι πως δεν γνώριζε ότι η απαγόρευση είναι ακόμη σε ισχύ. Και έτσι τώρα, παραπέμπεται στην Πολιτική Γραμματεία για τα περαιτέρω, με την κατηγορία της παραβίασης συλλογικής απόφασης!
ΔΕν ξέρουμε αν η ποινή που θα της επιβληθεί για το έγκλημά της να μετάσχει σε εκπομπή διαλόγου και μέσω αυτής να υπερασπιστεί τις θέσεις του κόμματος με το οποίο έχει εκλεγεί θα είναι μια απλή σύσταση ή θα αντιμετωπιστεί ως κοινός εγκληματίας.
Οι πληροφορίες ότι στο Λαϊκό Δικαστήριο που θα στηθεί θα προεδρεύσει ο Πάνος Λάμπρου που γνωρίζει καλά από τέτοιου είδους υποθέσεις ως σύμβουλος (λόγω ακαδημαϊκών γνώσεων ίσως) του υπουργού Δικαιοσύνης, ελέγχονται για την ακρίβειά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου