Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Αθανασίου: Άλλος ένας υποτακτικός του Σαμαρά στο πλευρό του GGKostas- Πιστεύει ότι ο Τζιτζικώστας με Μπαλτάκο και Βορίδη ενισχύεται η κεντροδεξιά φυσιογνωμία του κόμματος!!!- Πάει καλά;

Ένα ακόμα από τα πολιτικά πιόνια και υπηκόους του Αντώνη Σαμαρά, ο Χαράλαμπος Αθανασίου, με δήλωσή του εκφράζει τη στήριξή του στον Απόστολο Τζιτζικώστα.
Πρόκειται για ένα ακόμα πρόσωπο που οφείλει την  πολιτική του ανέλιξη και ύπαρξη στον Αντώνη Σαμαρά, όπως και άλλοι υποστηρικτές του Απόστολου Τζιτζικώστα και συγκεκριμένα οι Νότης Μηταράκης, η Μισέλ Ασημακοπούλου αλλά και οι
Καραγκούνης και Κεδίκογλου που πήραν κυβερνητικό πόστο προσφέροντας "γη και ύδωρ" στο σαμαρικό σύστημα.

Ο κ. Αθανασίου, περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά του Απόστολου Τζιτζικώστα για τα οποία τον στηρίξει είπε: «Τον θεωρώ ικανό να κερδίσει τον κ. Τσίπρα. Μου αρέσει που είναι ευθύς και έδωσε βαρύτητα στον κεντροδεξιό χαρακτήρα του κόμματος και βέβαια στο φιλελεύθερο κοινωνικό κράτος. Θέλω να αλλάξει η αισθητική λειτουργία της Βουλής. Όταν η Νέα Δημοκρατία έρθει στην κυβέρνηση είναι ένα θέμα που θα το θέσω εξαρχής. Γιατί θεωρώ ότι υποτιμούμε τους ίδιους μας τους εαυτούς, με το να λειτουργεί η Βουλή με τον τρόπο που λειτουργεί και με την αισθητική που έχει σήμερα».

Τώρα βέβαια το να υποστηρίζει ότι με πρόεδρο της ΝΔ τον Τζιτζικώστα "θα αλλάξει η αισθητική λειτουργία της Βουλής" και να στηρίζεις τον Απόστολο Τζιτζικώστα που τουλάχιστον έως τις 31 Αυγούστου 2019 στη Βουλή επιτρέπεται να περάσει μόνο από το καφενείο είναι ένα θέμα που έρχεται κόντρα με τη στοιχειώδη λογική. Αλλά βέβαια αυτό για τα "ορφανά" του Σαμαρά δεν έχει καμία αξία αφού γι' αυτούς πολιτική είναι μόνο το πολιτικό συμφέρον. 
Τώρα όσον αφορά στο σημείο που λέει ότι ο Τζιτζικώστας "έδωσε βαρύτητα στον κεντροδεξιό χαρακτήρα του κόμματος", το μόνο που θα μπορούσε να πει κανείς αν πίστευε σε κάποια μορφής πολιτική εξυπνάδα του κ. Αθανασίου, ότι ο άνθρωπος έχει χίούμορ. Δυστυχώς επειδή δεν κάνει πλάκα,  κι επειδή όντως πιστεύει ότι με Μπαλτάκο και Βορίδη ο κ. Τζιτζικώστας μπορεί να κάνει... κεντροδεξιό το κόμμα, μάλλον ως πολιτικά αφελής μπορεί να χαρακτηρισθεί ο κ. Αθανασίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου