Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2016

Στην Αράχωβα οικογενειακώς ο Καραμανλής

Πηγή: parapolitika.gr
Συνεχίζει τις οικογενειακές του διακοπές την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ο Κώστας Καραμανλής, κάνοντας ένα μικρό διάλειμμα από την πολιτική καθημερινότητα λίγες μόλις μέρες πριν στηθούν εκ νέου οι κάλπες στη Νέα Δημοκρατία για την ανάδειξη του αρχηγού της παράταξης.
Ο πρώην πρωθυπουργός μετά την ολιγοήμερη παραμονή του στο χειμερινό θέρετρο Κοπαόνικ της
Σερβίας όπου απόλαυσε το χιονισμένο τοπίο μαζί με την παρέα των πρώην Υπουργών Ευριπίδη Στυλιανίδη και Κώστα Σκρέκα και της οικογένειάς τους, παραμένει εκτός Αθηνών για τις τελευταίες ημέρες της γιορτινής περιόδου.
Σύμφωνα με πληροφορίες των Παραπολιτικών, ο Κώστας Καραμανλής σήμερα βρίσκεται στην όμορφη και γραφική Αράχοβα μαζί με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και τα παιδιά τους, όπου απολαμβάνουν το ορεινό τοπίο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την οικογένεια Καραμανλή συντροφεύει εκείνη του πρώην γενικού γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας και στενού φίλου του πρώην πρωθυπουργού, Λευτέρη Ζαγορίτη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δύο οικογένειες αποφεύγουν να βγαίνουν από το ξενοδοχείο, παρά μόνο για τα γεύματά τους, απολαμβάνοντας το χειμερινό τοπίο με ησυχία.
Ο Κώστας Καραμανλής με το τέλος της γιορτινής περιόδου την προσεχή Δευτέρα θα βρίσκεται κανονικά στο γραφείο του επιστρέφοντας στην πολιτική καθημερινότητα ενόψει και των κρίσιμων εξελίξεων στη Νέα Δημοκρατία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου