Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016


Σάλος αντιδράσεων για την αποκάλυψη των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ - Κεντρική Εικόνα
Στο "μικροσκόπιο" Παππά, Γεροβασίλη και Λαφαζάνη ο "φάκελος Μαυρίκου"

Μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου της ομάδας εκβιαστών, αποτελούμενη από τον εκδότη της χαμηλής σε κυκλοφορία εφημερίδα "Ακρόπολη", Παναγιώτη Μαυρίκου, και των δημοσιογράφων Τάκη Μουσσά και Χρήστο Φράγκου, μεγάλα στελέχη της κυβέρνησης - συγκεκριμένα η κα Γεροβασίλη και ο κ. Παππάς - αλλά και ο πρόεδρος της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, βάζουν στο στόχαστρο τόσο τους εκβιαστές δημοσιογράφους, όσο και τη ΝΔ.
Συγκεκριμένα, μετά τις τεράστιες αποκαλύψεις της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για το pay roll από τη Νέα Δημοκρατία προς τον Παναγιώτη Μαυρίκο, παρατηρήθηκε έντονη κινητικότητα από τα συγκεκριμένα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία ζητούν από την κεντροδεξιά παράταξη να προβούν σε εξηγήσεις για το κύκλωμα των εκβιαστών και τις σχέσεις τους με το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Νίκος Παππάς: "Ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει απαντήσεις"
Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, σε συνέντευξη που έδωσε στον ρ/σ "Στο κόκκινο", κάλεσε τον πρόεδρο της ΝΔ να δώσει απαντήσεις σχετικά με το "τσουνάμι" αποκαλύψεων των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ξεκαθαρίζοντας από την πρώτη στιγμή ότι "η κυβέρνηση θα δώσει μάχη με αυτοπεποίθηση με πίστη για την εξάρθρωση του καθώς είναι μονόδρομος"

Επίθεση από Γεροσαβίλη: "Κύριε Μητσοτάκη, απαντήστε για το κύκλωμα των εκβιαστών"
Απαντήσεις εδώ και τώρα στις αποκαλύψεις των εκβιαστών δημοσιογράφων ζητά η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη με νέα, σημερινή της ανακοίνωση.
Όπως τονίζεται χαρακτηριστικά, "γελιέται ο κ. Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία αν νομίζουν ότι δια της σιωπής θα προσπεράσουν τις αποκαλύψεις για τις σχέσεις του κόμματός τους με το κύκλωμα των εκβιαστών. Ο ελληνικός λαός περιμένει μια άμεση και ξεκάθαρη απάντηση:

-ισχύει ότι η ΝΔ πλήρωνε 18.450 ευρώ τον μήνα στον κατηγορούμενο για εκβιασμούς Μαυρίκο;

-ποιες ακριβώς υπηρεσίες αγόραζε και μάλιστα με χρήματα των φορολογούμενων; - ποιες άλλες τέτοιου είδους "υπηρεσίες" έχουν αγοράσει και για ποιόν σκοπό;".

Και η κ. Γεροβασίλη καταλήγει με νόημα: 
Περιμένουμε ξεκάθαρες και πειστικές απαντήσεις".

Λαφαζάνης: "Σκάνδαλο των σκανδάλων το pay roll της ΝΔ προς τον Μαυρίκο"
«Το pay roll από τη Νέα Δημοκρατία προς τον Παναγιώτη Μαυρίκο, αποτελεί σκάνδαλο των σκανδάλων. Είναι απαράδεκτο να χρησιμοποιείται αυτή η πρακτική από ένα δημοκρατικό κόμμα», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90.1 και τον Γιάννη Παπαγιάννη ο επικεφαλής της Λαικής Ενότητας  Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πρόσθεσε πως «ανάμεσα στους καλούς δημοσιογράφους ενδημούν και κοινοί απατεώνες, τονίζοντας οτι στην Ελλάδα ενώ οι μικροαπατεώνες πιάνονται οι μεγαλοαπατεώνες που είναι και διαπλεκόμενοι κάνουν τα μεγάλα deal για να παίζουν τα παιχνίδια στον παρασκήνιο χωρίς συνέπειες», επειδή κουκουλώνονται οι υποθέσεις τους.
Ο κ. Λαφαζάνης είπε επίσης ότι «η χώρα σαπίζει, τα ΜΜΕ δεν κάνουν την δουλειά τους παίζουν άλλα παιχνίδια όπως και οι συστημικές τηλεοράσεις πανελλαδικής εμβέλειας, τα κόμματα ψάχνουν υπηρετικό προσωπικό για να κάνουν τα παιχνίδια» και πρόσθεσε : «όλα αυτά είναι δείγμα χώρας που παρακμάζει και λεηλατείται και κινδυνεύει τώρα και με εθνικό αφανισμό φαινόμενα σάπια, που χρειάζονται μεγάλες τομές και αποφάσεις για να ανακοπούν»…
Παράλληλα επιτέθηκε στην Κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι «τα βάζει με την παλιά διεφθαρμένη διαπλοκή για να φτιάξει την δική της διαπλοκή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου