Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ο Βαγγέλης, το μοναστήρι, ο ηγούμενος και η... σκήτη!!!

Διαβάζω το ρεπορτάζ για τις γιάφκες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και απορώ.
Τί ζητάει πλέον ο Βαγγέλης;
Η παράταξη τον τίμησε.
Του προσέφερε τα πάντα στα πόδια του αλλά αυτός τα κλώτσησε λόγω κακής διαχείρισης.
Πήγε σε εσωκομματικές εκλογές κι έχασε.
Γιατί δεν αφήνει τον νέο αρχηγό να κάνει αυτό που εκείνος νομίζει σωστό και για το οποίο έλαβε εντολή από το εκλογικό σώμα;
Αν νομίζει ότι δεν το κάνει σωστά ας βγει να το πει δημοσίως. Όχι μέσα από πολιτικές γιάφκες σε εξοχικά...
Ο βαγγέλης Μεϊμαράκης έχει μια πολύτιμη εμπειρία. Αν αγαπάει το "μοναστήρι", έστω και αν του φταίει ο "ηγούμενος" οφείλει να παλέψει για το "μοναστήρι".

Αυτή είναι η απαίτηση της βάσης αλλά και της κοινωνίας που υποφέρει από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.
Την ώρα της μάχης αφήνεις τον στρατηγό να αναπτύξει τα σχέδιά του.
Αν κάνει λάθος του το λες, αλλά ποτέ δεν αναπτύσεις κίνημα μέσω των στρατιωτών για την υπονόμευση του στρατηγού που θα δώσει τη μάχη. Γιατί τότε και η μάχη θα χαθεί αλλά και οι στρατιώτες...
Συνεπώς ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: Η βάση της ΝΔ απαιτεί συνένωση δυνάμεων για να απαλλαγή μια ώρα νωρίτερα ο τόπος από την εθνικά επικίνδυνη κυβέρνηση των συριζοανέλ.
Δεν δικαιολογούνται προσωπικά παιχνίδια.
Και συ αγαπητέ Βαγγέλη ρίξε μια ματιά γύρω σου. Δες ποιοί σε περιβάλλουν και κυρίως ποιοί σε "ξεσκονίζουν". Και αν νομίζεις ότι με αυτά τα κουρασμένα παλικάρια και τα φθαρμένα εσωκομματικά ονόματα μπορείς να κάνεις επανάσταση, αλλάζοντας την προσφάτως εκφρασθείσα βούληση της βάσης, κάνεις μεγάλο λάθος.
Η βάση σε θέλει μέσα στο μοναστήρι. Να λειτουργείς στο "καθολικό" ως δεξιός ψάλτης. Όχι στη σκήτη μόνος σου... Οι αποφάσεις όμως είναι δικές σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου