Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016

Βουλευτής στη Γλυφάδα θέλει δικό του για πρόεδρο στην τοπική της ΝΔ...

nea dimokratiaΟργιώδες είναι το παρασκήνιο στη ΝΔ, καθώς ήδη έχουν βγει τα «μαχαίρια» από κορυφαία στελέχη του κόμματος που θέλουν να αποκτήσουν τον έλεγχο στις εσωκομματικές διαδικασίες και να ..
δημιουργήσουν τα δικά τους ερείσματα στον κομματικό μηχανισμό.
Με ορίζοντα το συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί στις 22 -24 Απριλίου και δεδομένου ότι τις προσεχείς ημέρες θα διεξαχθούν εκλογές σε επίπεδο τοπικών επιτροπών – νομαρχιακών έχει ήδη ξεκινήσει από ορισμένους μια απόπειρα ελέγχου της εκάστοτε σύνθεσης τοπικής της ΝΔ.
Ενδεικτικά αναφέρουμε την περίπτωση της τοπικής της ΝΔ στη Γλυφάδα. Ο νυν πρόεδρος κος Νίκος Παπάζογλου αδιαμφισβήτητα  έχει επιδείξει ένα πλούσιο έργο, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια έχει ανακαινίσει τα γραφεία δημιουργώντας ένα υπερσύγχρονο χώρο πλήρως εξοπλισμένο με αποκλειστικά δικά του έξοδα. Μόνο τα μηνιαία έξοδα λειτουργίας του γραφείου υπερβαίνουν τα 2.000 ευρώ και τα καλύπτει εξ ολοκλήρου ο ίδιος!  Παράλληλα, κατάφερε μόνος του με συνεχείς προσωπικούς αγώνες και πλήρη αφοσίωση στα κομματικά του καθήκοντα να συσπειρώσει τους νεοδημοκράτες και τους εθελοντές και όλοι μαζί να καταφέρουν αλλεπάλληλες πολιτικές νίκες στη Γλυφάδα. Παρά ταύτα σε μια προσπάθεια νόθευσης του εκλογικού αποτελέσματος ορισμένοι ανάμεσά τους και ο βουλευτής της ΝΔ, Μιλτιάδης Βαρβιτσίωτης επιχειρούν να αλλάξουν τις ισορροπίες διεμβολίζοντας την υποψηφιότητα του κου Παπάζογλου μέσω της υποψηφιότητας του εν ενεργεία αντιδημάρχου καθαριότητας, Ιωάννη Τζούβελη.
Ρίχνουν δηλαδή στην εκλογική μάχη έναν άνθρωπο που δεν έχει τρέξει για την παράταξη με το σκεπτικό ότι μπορεί να ανακόψουν την ενδεχόμενη περαιτέρω ανάδειξη του νυν προέδρου της τοπικής της ΝΔ στο κόμμα που πιθανώς θα εξελισσόταν σε υποψηφιότητά του στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Καθίσταται λοιπόν σαφές ότι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης θέλει να ελέγξει το τοπικό πολιτικό παιχνίδι τοποθετώντας τον δικό του άνθρωπο στην κατάλληλη θέση. Για να εξασφαλίσουν μάλιστα τον έλεγχο της τοπικής επιτροπής, έφτασαν στο σημείο να εγγράψουν εκβιαστικά και 500 υπαλλήλους του Δήμου, υπό την απειλή του διοικητικού τους προϊσταμένου και ας μην ανήκουν ιδεολογικά στη ΝΔ, σε μια απόπειρα νοθείας του εκλογικού αποτελέσματος.
Οι καταγγελτικές φωνές που ακούγονται ολοένα και πληθαίνουν και μάλιστα όπως μαθαίνουμε έχουν φτάσει και στα γραφεία του κόμματος στη Συγγρού, καθώς όπως ακούγεται ορισμένοι επιχειρούν να δημιουργήσουν τα δικά τους τοπικά τσιφλίκια! Τελικά τίποτα δεν αλλάζει στην ιστορική παράταξη. Τα μικροκομματικά παιχνίδια, η καλπονοθεία και το στήσιμο των εκλογών συνεχίζεται και δεν είναι λίγες οι φορές που την πληρώνουν οι πραγματικά άξιοι, όσοι προσφέρουν απλόχερα χωρίς να ζητούν ανταλλάγματα και κυρίως εκείνοι που έχουν όραμα και έμπρακτα το δείχνουν καθημερινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου