Κυριακή 10 Απριλίου 2016

2

ΠΑΤΡΑ: Κόκκινο Πανί η ΟΝΝΕΔ για την Αθήνα


Ενήμερη η Αθήνα για τα έργα και τις ημέρες της πίσω και μπροστά από τις κάλπες
Πυρ και μανία με τους κομματικούς που κρύφτηκαν πίσω από την ΟΝΝΕΔ στην Αχαϊα προκειμένου να επηρεάσουν τις εξελίξεις μέσω των εκλογών για την ανάδειξη νέων προεδρείων στις τοπικές οργανώσεις και αντιπροσώπων για το 10ο συνέδριο του κόμματος είναι το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Το γεγονός δε πως η ΟΝΝΕΔ στην Αχαία δεν σεβάστηκε την συμφωνία να μην εμπλακεί στις διαδικασίες του κόμματος και να μην επιχειρήσει αλλοίωση του αποτελέσματος, αποτελεί ένα ακόμα παράγοντα ο οοίος μόνο απαρατήρητος δεν περνιέται σε κεντρικό αλλά και περιφερειακό επίπεδο.
Ήδη στην Αθήνα αλλά και την Πάτρα υπάρχουν εισηγήσεις προκείμενου να τελειώνει μια και καλή το αστείο με όλα εκείνα τα πρόσωπα από το κόμμα που χρησιμοποιούν τη νεολαία αλλά και στελέχη της ΟΝΝΕΔ στην περιοχή που εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη Νέα Δημοκρατία.
Τα γεγονότα της περασμένης Κυριακής με πρωταγωνιστές νεολαίους οι οποίοι προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια αλλά και ο τρόπος με τον οποίο γενικότερα κινήθηκαν όλο αυτό το διάστημα, προκειμένου να στηρίξουν την υποψηφιότητα ενός εκ των υποψηφίων προέδρων για τη Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή θεωρούνται η σταγόνα ου ξεχείλισε το ποτήρι.
Ήδη – όπως αναφέρουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην περιοχή – που έχουν ανοιχτή γραμμή με την Αθήνα ο χρόνος για πολλούς από τους εμπνευστές των επεισοδίων κομματικούς και νεολαίους ο χρόνος μετρά αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου