Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Νέο 1993 σχεδιάζει ο Σαμαράς: Πώς υποκινεί ανταρσίες και διάσπαση της ΝΔ

Νέο 1993 σχεδιάζει ο Σαμαράς: Πώς υποκινεί ανταρσίες και διάσπαση της ΝΔ  - Κεντρική Εικόνα
- Το σχέδιο του Μεσσήνιου από την περίοδο των εσωκομματικών
-Σαμαρικά τα στελέχη που «κινούνται» στο παρασκήνιο
- Γνωρίζει η Συγγρού
Αν δει κανείς προσεκτικά τα ονόματα όλων όσοι αντιδρούν τα τελευταία 24ωρα απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη και το πώς διαμορφώνονται οι ομαδοποιήσεις στο εσωτερικό της ΝΔ , θα αντιληφθεί ότι ο πυρήνας των ανταρτών είναι σαμαρικός. Όποιος ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ και γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία καταλαβαίνει πως μόνο τυχαία δεν γίνονται όσα γίνονται. «Όλα ξεκινάνε από τον Σαμαρά» λέει στα parapolitika.gr στέλεχος της Συγγρού που γνωρίζει πολύ καλά τις υπόγειες διεργασίες που λαμβάνουν χώρα τα τελευταία 24ωρα στο παρασκήνιο. 
Ο πρώην πρωθυπουργός άλλωστε είναι λάτρης του παρασκηνίου και της διάσπασης. Το έχει κάνει και στο παρελθόν και ξέρει πολύ καλά πώς να κινείται στο παρασκήνιο και να υποσκάπτει τον αρχηγό του κόμματος. Το σχέδιο Σαμαρά είχε ήδη ξεκινήσει από την περίοδο των εσωκομματικών. Ο Σαμαράς για να διατηρήσει τον έλεγχο ενός κομματιού του κόμματος, έπαιξε με όλους τους υποψηφίους. Στενοί του συνεργάτες έγιναν «κολλητοί « όλων των υποψηφίων , υπέγραψαν για όλους για να θολώσει τα νερά και να έχει άλλοθι. Η τέχνη της διάσπασης και του υπόγειου πολέμου είναι γνωστός στον Σαμαρά. Έχοντας τώρα το άλλοθι ότι στήριξε Μητσοτάκη, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Γιώργο Μουρούτη, που βγήκε στο κάγκελα υπέρ του Κυριάκου, έχει άλλους δικούς του ανθρώπους να ομαδοποιούνται και να ετοιμάζουν τρικλοποδιές στον πρόεδρο της ΝΔ , με στόχο να τον κατακερματισμό της ΝΔ και την κακή εικόνα προς τα έξω. 
Επειδή όμως είμαστε στο 2016 και όχι στο 1993, ο σημερινός Μητσοτάκης ξέρει πολύ καλά τον Αντώνη Σαμαρά και τα του κόψει τον βήχα πριν κάνει ξανά ζημιά στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ .