Σκουπίδια, λύματα, σωλήνες και πολλά ακόμα μπορεί κανείς να συναντήσει πηγαίνοντας μία βόλτα στην Μαρίνα της Πάτρας.
Ένα από τα ομορφότερα μέρη της Πάτρας το οποίο προτιμούν, ειδικότερα την άνοιξη, δεκάδες Πατρινοί για να κάνουν την βόλτα τους, να δουν το ηλιοβασίλεμα και να έρθουν σε επαφή με την θάλασσα, θυμίζει κάτι από… βούρκο.
Στο παρελθόν, έχουν γίνει στην Mαρίνα της Πάτρας καθαρισμοί από τις αρμόδιες υπηρεσίες και έχουν βγει από τον βυθό, διαφόρων ειδών αντικείμενα που κανείς δεν φανταζόταν. Όμως και τώρα η κατάσταση, για όσους έχουν πάει το τελευταίο διάστημα από την μαρίνα δεν  δείχνει να είναι καλύτερη.
Οι εικόνες αυτές δεν τιμούν την πόλη της Πάτρας και δεν κολακεύουν την νοοτροπία της, για ένα μέρος που κανονικά θα έπρεπε να προσέχει και να φροντίζει σαν τα… μάτια της, καθώς αποτελεί ένα από τα «φιλέτα» της παραλιακής ζώνης και ένα από τα πιο ειδυλλιακά μέρη που διαθέτει, τόσο για τους κατοίκους της, όσο και για τους επισκέπτες της.
(Οι φωτογραφίες είναι του Karan Bro)

Η ΑΣΧΗΜΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ…

Η Μαρίνα της Πάτρας έχει μετατραπεί σε "βούρκο" και είναι κρίμα (pics)Η Μαρίνα της Πάτρας έχει μετατραπεί σε "βούρκο" και είναι κρίμα (pics)Η Μαρίνα της Πάτρας έχει μετατραπεί σε "βούρκο" και είναι κρίμα (pics)