Δευτέρα, 23 Μαΐου 2016

Πάτρα-Ντροπή: Πιασμένες παρανόμως και οι δύο θέσεις ΑΜΕΑ σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ Καλεντζώτη παρότι υπήρχαν πολλές ελεύθερες-ΦΩΤΟ

Πάτρα-Ντροπή: Πιασμένες παρανόμως και οι δύο θέσεις ΑΜΕΑ σήμερα το πρωί στο πάρκινγκ Καλεντζώτη παρότι υπήρχαν πολλές ελεύθερες-ΦΩΤΟ Συμβαίνει συνεχώς και είναι δείγμα της έλλειψης παιδείας και πολιτισμού μας
 
Δευτέρα 23 Μαΐου 2016. Ώρα 10.30 το πρωί. Στο πάρκινγκ Καλεντζώτη της Πάτρας. Οι δύο θέσεις ΑΜΕΑ έχουν καταληφθεί παρανόμως από αυτοκίνητα. Το εντυπωσιακό είναι ότι υπήρχαν άλλες έλευθερες θέσεις.
Το να βρεις μια θέση για να παρκάρεις το αυτοκίνητο σου στην Πάτρα- ειδικά σε ώρα αιχμής- μπορεί να εξελιχθεί σε μια πραγματική Οδύσσεια. Παρόλα αυτά, μια λύση για κάποιον που θέλει να παρκάρει κοντά στο κέντρο της πόλης είναι το parking που βρίσκεται στον Φάρο της Πάτρας.
Μάλιστα σε αυτό το parking υπάρχουν και δυο θέσεις για ΑΜΕΑ. Τις περισσότερες φορές όμως αν και υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις, ειδικά στο κέντρο του parking, αυτές οι δυο θέσεις για ΑΜΕΑ είναι «πιασμένες» από αυτοκίνητα που δεν θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί.
 Κωνσταντίνα Τσίχλα