Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Μέχρι εδώ κύριε Νικολόπουλε

Βούιξε η Πάτρα από την είδηση ότι η εταιρεία Νεοεκδοτική Αχαΐας έχει εισπράξει 342.770 ευρώ από τις Τράπεζες Εθνική και Πειραιώς μόνο το 2015! Με δεδομένο ότι η εν λόγω εταιρεία :

 α) Έχει έδρα το... σπίτι του βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου.

β) Εξέδιδε τις εφημερίδες "Νέος Λόγος" και "Αγγελιοφόρος" με εκδότη αρχικά τον ίδιο.
γ) Η θεματολογία των εφημερίδων ήταν κατά 90% ομιλίες του βουλευτή, καταθέσεις ερωτήσεων του στη Βουλή
δ) Εκδίδει βιβλία του Νικολόπουλου κυρίως πολιτικής ιστορίας με χορηγούς τράπεζες

ΟΛΟΙ ρώτησαν τον κ. Νικολόπουλο να εξηγήσει από που και πως εισπράχθηκαν αυτά τα χρήματα. Ο ίδιος απάντησε ότι "ρητά και κατηγορηματικά δεν έχει καμία σχέση με την "Νεοεκδοτική" και (νομίζει ότι ) καθάρισε.

Κύριε Νικολόπουλε αν δεν έχετε καμία σχέση με την Νεοεκδοτική τότε να το αποδείξετε με μια ΕΡΩΤΗΣΗ στη Βουλή (άλλωστε είστε πρωταθλητής) που να ρωτά τα παρακάτω:

- Ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες αυτής της εταιρείας.
- Πόσα χρήματα εισέπραξαν το 2015 και από τις ΔΕΚΟ !!!
- Πόσα είναι τα χρήματα που έχει εισπράξει η εταιρεία αυτή τα τελευταία 20 χρόνια από κρατική διαφήμιση και τράπεζες (να κατατεθούν ανά έτος)
- Με τα έσοδα από κρατική διαφήμιση και Τράπεζες να υπολογίζονται σε πάνω από 20 εκατ. ευρώ πόσα άτομα προσωπικό έχει αυτή η εταιρεία.
- Αν υπάρχει έστω μια εφημερίδα στην Αχαΐα που εισέπραξε το 1/1.000 από όσα η Νεοεκδοτική.
- Αν η Νεοεκδοτική έδωσε ποτέ ένα ευρώ στον τοπικό Τύπο
- Και τέλος: Αν στον αγώνα κατά της διαπλοκής στον οποίο είσαι μονίμως στα κεραμίδια καταγγέλλοντας τον Μπόμπολα, τον Αλαφούζο κ.α που τα παίρνουν από το Δημόσιο και τις Τράπεζες, θα βάλεις και την Νεοεκδοτική με την οποία ΕΣΥ δεν έχει καμία σχέση, οπότε είναι εύκολο και οφείλεις να αποκαλύψεις ποιοι είναι που κατακλέβουν Δημόσιο και Τράπεζες με εκατομμύρια ευρώ.

θα σε δούμε στις τηλεοράσεις να καταγγέλλεις την Νεοεκδοτική (που δεν έχεις καμία σχέση);;;
 Και θα κάνεις ερώτηση στη Βουλή να μάθουμε πόσα εκατομμύρια έχει εισπράξει αυτή η εταιρεία από Δημόσιο και Τράπεζες;

Αλλιώς κάποιοι κακεντρεχείς θα λένε ότι η Νεοεκδοτική είναι δικιά σου με εικονικούς ιδιοκτήτες, πως εσύ κλείνεις τις συμφωνίες με το Δημόσιο και τις Τράπεζες και πως αυτά τα εκατομμύρια τα έχεις τσεπώσει εσύ.

Υ.Γ  Τέλος σε ερωτώ το εξής εάν αυτά τα χρήματα είχαν πάει στα πατρινά μέσα μαζικής ενημέρωσης (όλα) θα είχε απολυθεί έστω και ένας εργαζόμενος ;
  Μοιράσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου