Πέμπτη 19 Μαΐου 2016


λοιπόν, επειδή κάποιοι γράφουν χωρίς να ρωτήσουν (απορώ ειλικρινά) απλά να ενημερώσω ότι ποτέ δεν συζήτησα να αναλάβω τον συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό. Μπορεί να κουβέντιασαν άλλοι χρησιμοποιώντας το όνομά μου. Εγώ όμως, ποτέ δεν συζήτησα κάτι σχετικό. Και εδώ "κολλάει" το.... "δεν ήξερες, δεν ρώταγες....????"
Καλημέρα σας!!!
Μου αρέσει!
Σχολιάστε
Σχόλια
Flamis Konstantinos Τι σχέση έχουν αυτά που γράφεις με το δημοσίευμα του Κόσμου; Εγώ σε αυτό απάντησα μια και με αφορούσε. Αν εχεις πρόβλημα με τον Ξανάλατο και τον Κάππο βρες τα μαζί τους.
Χρήστος Ορτέντζιο ΧΑΧΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΥΧΑΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΠΩΝΥΜΑ.....ΕΓΩ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΣΧΩΛΟΥΜΕ
Flamis Konstantinos Ε πως δεν ασχολείσαι;;;;; Ασχολεισαι. Εισαι ο μόνος που τους έγραψες εδώ, Ανέφερες τα ονόματά τους
Χρήστος Ορτέντζιο δηλαδη αν γραψω το ονομα κυριακος θα σημαινει οτι λεω για το μιτσοτακη;;; με καψες......καλη συνεχεια
Flamis Konstantinos Τον Μιτσοτάκη σίγουρα όχι. Τον Μητσοτάκη ναι
Theodoros Giovanis
Απαντήστε...
Axilleas Roditis Flamis Konstantinos, δεν ξέρω για τα άλλα και δεν με ενδιαφέρουν. Όμως το δημοσίευμα, που ίσως και να είναι αναπαραγωγή από το patrassgossip.gr - δεν ξέρω - είχε τη φωτογραφία μου. Άρα, το νόημα που έβγαλαν όλοι ήταν ότι... εγώ πάω Achaia. Απόδειξη ...Δείτε περισσότερα
Flamis Konstantinos To δημοσιευμα γραφει οτι ο επιχειρηματιας συζητουσε για το Αχάια. Ισως έπρεπε να γράφει πως ο επιχειρηματίας συζητουσε για Ροδιτη. Σε αυτο εχεις δικιο. Το οτι συζητησε για Ροδιτη ειναι βεβαιο. Το ξερω πολυ καλά. ΑΝ τώρα συζητουσε χωρις να το ξερεις, ok. Πάω πάσο. Ομως ο επιχειρηματιας έλεγε για Ροδιτη και Ορτέντζιο.
Theodoros Giovanis
Απαντήστε...
Theodoros Giovanis ρε ηρεμηστε....................καποτε εισαστε ωραιο διδυμο.................αμαν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου