Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Με το "καλημέρα" ...παρατράγουδα για τα κοινόχρηστα ποδήλατα- Εκτός λειτουργίας ο σταθμός στο πάρκινγκ Καλεντζώτη

Με το "καλημέρα" ...παρατράγουδα για τα κοινόχρηστα ποδήλατα- Εκτός λειτουργίας  ο σταθμός στο πάρκινγκ Καλεντζώτη  Σήμερα αναρτήθηκε και η σχετική ταμπέλα, ενώ κάποιος που είχε... έμπνευση, κρέμασε και ένα δίχτυ
 
Mε "εκτός πρίζας" ξεκινάει η σεζόν για τα κοινόχρηστα ποδήλατα στην Πάτρα. Λίγες μέρες από την έναρξη της λειτουργίας τους το σύστημα βγήκε εκτός λειτουργίας στο δημοτικό χώρο στάθμευσης "Γεώργιος Καλεντζώτης".
Μάλιστα σήμερα αναρτήθηκε και η σχετική ταμπέλα, ενώ κάποιος που είχε... έμπνευση, κρέμασε και ένα δίχτυ ανάμεσα στις δύο τσιμεντένιες κολώνες όπου κρέμασε το τσαντάκι του όπως μπορείτε να δείτε στην πρώτη φωτογραφία.
Όπως πληροφορείται το thebest.gr κάτοχοι ειδικών καρτών χρήσης ποδηλάτων φτάνουν στο πάρκινγκ Καλεντζώτη για να παρκάρουν και να πάρουν ποδήλατα αλλά βρίσκονται προ δυσάρεστης εκπλήξεως και αναγκάζονται να αλλάξουν σχέδια σε ό,τι αφορά τον προγραμματισμό της μετακίνησής τους.
Δεν γνωρίζουμε αν το σύστημα έπεσε θέμα βανδαλισμού ή παρουσιάστηκε κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του, αλλά σε κάθε περίπτωση, το γεγονός προκαλεί ανησυχία για το μέλλον των κοινόχρηστων ποδηλάτων σε μια πόλη που όπως αποδεικνύεται δεν σέβεται όσο θα έπρεπε τον εαυτό της.
Άλλωστε τα παρκαρισμένα Ι.Χ. μπροστά από τα ποδήλατα στις πλατείες, είναι ενδεικτικά της παιδείας που αρνούμαστε να αποκτήσουμε και της επιμονής μας στα ελαττώματα της φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου