Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Η νεολαία μπορεί να είναι ακέφαλη αλλά η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ απέδειξε ότι έχει ψυχή!

ΔΑΠ-ΝΔΦΚ: Τα πρόσωπα πίσω από τη μεγάλη βραδιά των εκλογών - Κεντρική ΕικόναΜπορεί η νεολαία της ΝΔ για τους γνωστούς λόγους να παραμένει ακόμα ακέφαλη, αλλά η ΔΑΠ - ΝΔΦΚ έδειξε ότι μπορεί και συνεχίζει τη νικηφόρα πορεία της γιατί έχει ψυχή!
Είναι βέβαιο ότι οι χθεσινές εκλογές ήταν οι πιο κρίσιμες στην ιστορία της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, λόγω του προβλήματος που προσπάθησαν να δημιουργήσουν ορισμένοι ανεγκέφαλοι.
Το πρόβλημα της Θεσσαλονίκης ωστόσο κάλυψαν με αγώνα και ευσυνειδησία οι ΔΑΠίτες και ΔΑΠίτισσες της Κρήτης, που εξασφάλισαν πρωτιά, της Πάτρας, των Ιωαννίνων, του Πανεπιστημίου Αιγαίου...
Πίσω από τη μεγάλη μάχη των ΔΑΠιτών και αυτό απέδειξε γιατί η ΔΑΠ παραμένει ίσως το πιο αγαπητό κομμάτι στη ΝΔ παρατηρήθηκε και
μια εντυπωσιακή συστράτευση παλαιών στελεχών που συνέδραμαν σωστή ροή των αποτελεσμάτων, στα θέματα τύπου και σε άλλα τεχνικά ζητήματα αλλά κυρίως βοηθώντας και εμψυχώνοντας τη μεγάλη προσπάθεια των ΔΑΠιτών και των δυο γραμματέων Αναστασοπούλου και Μειντη.
Ξεχώρισε  η παρουσία του παλιού γραμματέα Β. Τοκάκη, του Μ. Τσάκα που συντόνισε τη ροή των αποτελεσμάτων, του Π. Κανελλόπουλου, του Στ. Καβαλλιεράκη που ανέλαβε το κομμάτι των ΜΜΕ
Το συντριπτικά νικηφόρο αποτέλεσμα για τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ που αναγνώρισαν και  οι άλλες παρατάξεις, έδειξε ότι η ψυχή της φοιτητικής νεολαίας παραμένει πιστή στα οράματα της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης και, κυρίως, παραμένει πιστή στη λογική και στην αλήθεια, σε μια εποχή που κυριαρχεί ο παραλογισμός και η ψευτιά.
Παράλληλα οι νέοι της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ απέδειξαν ότι βάζουν στο περιθώριο εκείνους που προτάσσουν το προσωπικό συμφέρον έναντι του συλλογικού.
Τους νέους αυτούς που έδωσαν την ψυχή τους χθες για την πρωτιά της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, η Συγγρού οφείλει να τους τιμήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου