Τρίτη 10 Μαΐου 2016

1

ΠΑΤΡΑ: Επίθεση Βερβίτα στον Φραγκοπαναγιώτη! Χαμός στον Απόλλωνα Πάτρας

Δεν αφησε  αναπάντητη ο πρώην πρόεδρος του Απόλλωνα Γιάννης Βερβίτας, την επίθεση που δέχθηκε πρόσφατα από τον Γ. Φραγκοπαναγιώτη και σε σχετική επιστολή που έστειλε, αναφέρει τα παρακάτω:
«Ο κύριος αυτός χρησιμοποίησε κατά κόρον το όνομά μου, με απρόκλητα επιθετικό, απαξιωτικό και προσβλητικό τρόπο, που δείχνει το ήθος του και το θράσος του.
Προβληματίστηκα αρκετά εάν και πως πρέπει να του απαντήσω.
Τα υβριστικό του παραλήρημα δεν χρήζει απάντησης αλλά περιφρόνησης. Ο κύριος Φραγκοπαναγιώτης μίλησε με πρωτοφανή υπεροψία και δεν δίστασε να μηδενίσει την πολυετή προσφορά, όχι φυσικά μόνο την δική μου, αλλά και όλων των Απολλωνιστών που κράτησαν τον σύλλογο όρθιο και δυνατό ώστε να έρθει να κάνει τα παιχνίδια του.
Επιδιώκει τον δημόσιο καυγά γιατί προφανώς ελπίζει ότι τον αναδεικνύει σε υπολογίσιμο αντίπαλο, χωρίς όμως να νοιάζεται για το κακό που προκαλεί η αρνητική δημοσιότητα στον Απόλλωνα.
Δεν τον νοιάζει, γιατί δεν υπήρξε ούτε θα γίνει ποτέ Απολλωνιστής. Όσοι με ξέρουν στον σύλλογο, γνωρίζουν ότι δεν έχω ανάγκη να μπω στην διαδικασία που προσπαθεί να με βάλει ο κύριος αυτός.
Δεν ήταν εκεί, δεν γνωρίζει και δεν καταλαβαίνει ποιους προσπαθεί να ακυρώσει. Δυστυχώς το θράσος του φτάνει στο να υβρίζει ιστορικά στελέχη του Απόλλωνα, λέγοντας ότι δεν μπορούν να συνθέσουν μία πρόταση, υπονοεί λοιπόν ότι έχει να κάνει με βλάκες, ποιο λοιπόν το νόημα να συνομιλεί κανείς μαζί του, τον κατά την γνώμη του πανέξυπνο και πολυπράγμονα ;
Το να αναγορευθεί ο Ι. Φραγκοπαναγιώτης και τα προπονητήρια σαν το κυρίαρχο θέμα του συλλόγου για τις εκλογές, είναι λάθος, αποπροσανατολίζει και δεν τιμά τον σύλλογο και την ιστορία του.
Θα δούμε τι έπρεπε να πάρει, του αρέσει ή όχι, αυτό θα γίνει. Μετά θα δούμε τι έχει λάβει και αν δικαιούται και τόκους, τότε θα τα πάρει και να τελειώνει ο σύλλογος μαζί του.

Ο Απόλλωνας δεν μπορεί να δέχεται απειλές ούτε έχει ανάγκη την λύπηση κανενός, του στυλ «ή εγώ και τα χαρίζω ή οι άλλοι και τα κυνηγώ». Όλα όσα τον αφορούν θα λυθούν όπως πρέπει, μέσα στον σύλλογο.
Τα θέματα των επερχόμενων εκλογών είναι άλλα και είναι σημαντικά.
Το οικονομικό με τις πολλές υποχρεώσεις, τα ληξιπρόθεσμα και κυρίως τον προϋπολογισμό για τον σχεδιασμό για το μέλλον και την χορηγική αναβάθμιση.
Η χάραξη αγωνιστικών στόχων και φιλοσοφίας, τόσο για την πρώτη ομάδα, αλλά και για τα ερασιτεχνικά τμήματα.
Ο ανασχεδιασμός των υποδομών του συλλόγου για να ξαναγίνει κυρίαρχος του παιχνιδιού.
Αυτά είναι τα θέματα που πρέπει να απασχολούν τον Απόλλωνα και όχι εάν χρωστάμε τόκους και διαφυγόντα κέρδη στον κύριο Φραγκοπαναγιώτη.
Με ένα, κοινό και ενιαίο ψηφοδέλτιο που θα συμπεριλαμβάνει όλους όσοι θέλουν να ζητήσουν την ψήφο των Απολλωνιστών, όχι με δύο ψηφοδέλτια που θα διχάσουν και θα πολώσουν, οι εκλογές πρέπει να γίνουν άμεσα προστάζει το καταστατικό μας
Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του, πλέον τον έχουν καταλάβει όλοι. Θα ασχοληθώ όμως με τον σύλλογο, όπως έκανα για πολλά χρόνια, μαζί με όλους όσους τον αγαπούν και θέλουν χωρίς ιδιοτέλεια το καλό του, χωρίς καμία εξαίρεση ή διχαστική λογική.
Ο Απόλλωνας δεν αντέχει άλλο την πόλωση και τις ακρότητες που επιστρατεύουν οι ελάχιστοι, προκειμένου να σώσουν τα προσωπικά οχυρά, που προσπάθησαν να στήσουν μέσα στο σύλλογο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου