Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ

Πάτρα: Νέο "χτύπημα" από "μαϊμού" αστυνομικό για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο - Τηλεφώνημα-τρόμου σε μητέρα

Ζητούσε 15.000 ευρώ για να μην συλληφθεί η κόρη της
[09:36,05/06/2016]

Συνεχίζουν απτόητοι τη δράση τους οι επιτήδειοι απατεώνες που μέσω τηλεφωνημάτων-τρόμου προσπαθούν να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά από ανυποψίαστους πολίτες, με πρόφαση σοβαρά και θανατηφόρα τροχαίο που δήθεν έχουν προκαλέσει συγγενικά τους πρόσωπα.
Χθες το πρωί ένα τέτοιο τέτοιο τηλεφώνημα από «μαϊμού» αστυνομικό δέχθηκε μία γυναίκα, σύζυγος γνωστού επαγγελματία, στην περιοχή του Γηροκομειού της Πάτρας.
Από την άλλη πλευρά της τηλεφωνικής γραμμής ο «μαϊμού» αστυνομικός την ενημέρωσε ότι η κόρη της είχε χτυπήσει θανάσιμα ένα κοριτσάκι με το αυτοκίνητό της, και ζήτησε 15.000 ευρώ προκειμένου να «κλείσει» γρήγορα την υπόθεση και να αφεθεί ελεύθερη η κόρη της.
Μάλιστα, για να γίνει πιο πιστευτό το τηλεφώνημα-τρόμου της μίλησε στο τηλεφώνο και μία γυναίκα η οποία παριστάνοντας την κόρη της έκλαιγε με αναφιλητά.
Ευτυχώς εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι και ο γιος της γυναίκας, ο οποίος όταν αντελήφθηκε τη συμβαίνει πήρε το τηλέφωνο από τη μητέρα του και άρχισε να ζητά περισσότερα στοιχεία σχετικά με το τροχαίο.
Ο επιτήδειος απατεώνας όταν κατάλαβε ότι δεν θα κατάφερνε να αποσπάσει εύκολα τα χρήματα, έκλεισε το τηλέφωνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου