Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Αχαΐα:Το αδιαχώρητο χθες στην Καλόγρια -Κοσμοσυρροή και σήμερα για τα... ζεστά νερά στα Δυτικά-Γέμισαν κόσμο και τα παραλιακά στο Ρίο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Αχαΐα:Το αδιαχώρητο χθες στην Καλόγρια -Κοσμοσυρροή και σήμερα για τα... ζεστά νερά στα Δυτικά-Γέμισαν κόσμο και τα παραλιακά στο Ρίο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Ξεκίνησαν οι βουτιές του καλοκαιριού
Το αδιαχώρητο επικρατούσε χθες το μεσημέρι στην παραλία της Καλόγριας στην Πάτρα από τους πρώτους λουόμενους του καλοκαιριού.
Η θερμοκρασία έχει ανέβει αρκετά και ήδη από το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αρκετοί είναι οι Πατρινοί που σπεύδουν στις κοντινές παραλίες με τα ... ζεστά νερά για να υποδεχθούν επισήμως το καλοκαίρι.
Σήμερα Κυριακή, η παραλία της Καλόγριας, το Γιανισκάρι αλλά και οι ακτές της Δυτικής Αχαϊας όπου η θερμοκρασία του νερού δεν είναι ...αποτρεπτική για βουτιές αναμένεται να γεμίσουν από κόσμο.
Αρκετοί ήταν και οι τολμηροί που ήδη επέλεξαν την Πλάζ της Πάτρας ή τις ακτές του Ρίου για τις πρώτες βουτιές. Τα πολλά παραλιακά καταστήματα αποτελούν άλλωστε δέλεαρ για αρκετούς που σήμερα θα γεμίσουν τις ξαπλώστες στο Ρίο, τον Αγιο Βασίλη και αλλού.
Δείτε τις φωτογραφίες από τους πρώτους λουόμενους καλοκαιριού του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου