Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016


Τελ. ενημ.: 29/06/2016 - 09:02
Δημοσιεύθηκε: 29 Ιουνίου 2016 - 07:37

Ολη η αίτηση της Μαρινόπουλος για το άρθρο 99

1
 1 5+10 0
Ποιους λόγους επικαλείται για την κατάρρευση, πόσα χρωστά σε τράπεζες, δημόσιο, προμηθευτές και leasing. Ασήμαντη συγκριτικά η «περιουσία» της. Τι προβλέπει το σχέδιο εξυγίανσης. Μη νόμιμη η αίτηση στο 99, λένε προμηθευτές. Η μάχη στο πρωτοδικείο, η αίτηση πτώχευσης από το… παρελθόν και οι κατηγορίες.
Ολη η αίτηση της Μαρινόπουλος για το άρθρο 99
«Μάχη» αναμένεται να γίνει την Παρασκευή στο Πρωτοδικείο καθώς πολυάριθμοι προμηθευτές που κινήθηκαν πιο έγκαιρα καταθέτουν «κύριες παρεμβάσεις» ζητώντας να απορριφθεί ή αίτηση της Μαρινόπουλος για υπαγωγή στο άρθρο 99 χαρακτηρίζοντας την «μη νόμιμη, καταχρηστική αβάσιμη και αναληθή», καθώς, όπως υποστηρίζουν, η εταιρία βρίσκεται ήδη από καιρό σε κατάσταση παύσης πληρωμών, για υποχρεώσεις ύψους εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ (σ.σ. δείτε αναλυτικά τις υποχρεώσεις στη στήλη Συνοδευτικό Υλικό).
Στο μεταξύ σε μια απρόοπτη εξέλιξη, άλλη δικηγορική εταιρία ανακοίνωσε χθες το βράδυ ότι πρόκειται να καλέσει προς συζήτηση, αίτηση πτώχευσης η οποία είχε ματαιωθεί το… 2012, ενώ ταυτόχρονα κατηγορεί τους μετόχους της Μαρινόπουλος για «καταδολιευτικές μεταβιβάσεις ακινήτων» προς Fund με έδρα το Κατάρ, από το οποίο εν συνεχεία εκμίσθωνε τα ακίνητα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου