Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Οταν θα συμπαθήσεις τον Νικολόπουλο

SOOC


Ανδρέας ΣτασινόςΑνδρέας Στασινός2 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016, 20:08

Ο πολιτικός λόγος του Νίκου Νικολόπουλου προάγει τον μισανθρωπισμό και τη μισαλλοδοξία. Επίσης περιέχει καταφανή ψέματα τα οποία, αν λέγονται σκοπίμως, δείχνουν δολιότητα. Αν λέγονται αφελώς, αποδεικνύουν ακαταλληλότητα.
Ο Νικολόπουλος έχει εκφραστεί με χυδαίο τρόπο για τους ομοφυλόφιλους. Επίσης, χωρίς καμία αιδώ, επιτίθεται κατά αλλόδοξων, ενώ πολύ συχνά κάνει σχόλια ρατσιστικού χαρακτήρα. Υιοθετεί θεωρίες συνωμοσίας και μόλις πρόσφατα ζήτησε εκταφή του Χριστόδουλου, υπαινισσόμενος ότι υπάρχει βάση σε καταγγελτικές αναφορές για τα αίτια θανάτου του. Σαν να κλείνει το μάτι στο «ψεκασμένο» ακροατήριο που δεν θέλει και πολλά για να πιστέψει ότι ο Αρχιεπίσκοπος δολοφονήθηκε ώστε η χώρα να οδηγηθεί στα μνημόνια.
Ο Νίκος Νικολόπουλος και η σύζυγος του αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της δεκαεξάρχονης κόρης τους. Από το 2000 δίνουν τον αγώνα στον ίδιο στίβο που βρίσκονται χιλιάδες άλλοι γονείς αυτιστικών παιδιών. Διαβάζω όσα γράφει ο Νικολόπουλος στο facebook. Αισθάνομαι ότι απευθύνεται στο χριστιανικό ακροατήριο, ίσως βέβαια και στον εαυτό του. Θέλει πρωτίστως να ενισχύσει την απόφαση του με ορθόδοξη επένδυση, να την αιτιολογήσει: «η Ορθοδοξία, που στο πρόσωπο κάθε ανθρώπου βλέπει την αντανάκλαση του Θεού, μέσω πολλών φωτισμένων μυαλών και εκπροσώπων της, έχει ξεκάθαρα τοποθετηθεί. Αν δεν πιστεύετε εμένα, πιστέψτε τον μακαριστό Χριστόδουλο που πριν 25 ολόκληρα χρόνια, ως Μητροπολίτης Δημητριάδος τότε, είχε πει: «Ο Χριστιανισμός βλέπει τη μεταμόσχευση σαν πράξη αγάπης και θυσίας χάριν του συνανθρώπου». Πιστέψτε τον Μητροπολίτη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαο που και ως πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιοηθικής, έχει υπογραμμίσει…» Και πάει λέγοντας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου