Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο: Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε τη… γραμμή στην Κουμουνδούρου και δεν ολοκλήρωσε την ομιλία του γιατί δεν γνώριζε τη συνέχεια!!! – Δείτε τι είπε- (Video)



Image result for δημητριάδης δημήτρης συριζαΌπως ξέρετε ο Κανονισμός της Βουλής δεν επιτρέπει στους βουλευτές να αναγιγνώσκουν ομιλίες παρά μόνο στη συζήτηση επί του προϋπολογισμού επειδή περιλαμβάνει αριθμούς.
Ο Κανονισμός επιβάλει οι ομιλίες να γίνονται από στήθους.
Παρά ταύτα υπάρχει η ανοχή του προεδρείου γιατί δεν είναι όλοι ρήτορες και τα θέματα που εξετάζει
πλέον η Βουλή είναι εξειδικευμένα. Έτσι λοιπόν όλοι ανεβαίνουν στο βήμα του κοινοβουλίου με τα χειρόγραφά τους και εκφωνούν τις ομιλίες τους.
Πολλές φορές όμως ορισμένοι βουλευτές δυσκολεύονται και να διαβάσουν τις ομιλίες τους επειδή τις έχουν συγγράψει οι επιστημονικοί συνεργάτες τους.
Το απόγευμα όμως συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό που όμοιό του δεν έχει ξαναζήσει το κοινοβούλιο.
Πρωταγωνιστής ήταν ο βουλευτής Κοζάνης του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Δημητριάδη, ο οποίος στα μισά της ομιλίας του διαπίστωσε ότι έχει ξεχάσει το υπόλοιπο του κειμένου του.
Σε μια πρωτοφανή κίνηση, ζήτησε από συνάδελφο του  να του φέρει από το έδρανό του τα υπόλοιπα χειρόγραφα. Όταν αυτός δεν τα βρήκε του ζήτησε να κοιτάξει μέσα στην τσάντα του που βρισκόταν αλλά ούτε εκεί υπήρχε η συνέχεια της ομιλίας του. 
«Σε παρακαλώ φερε μου από κάτω την εισήγηση μου...όχι όχι, μέσα στην τσάντα μου είναι τότε... δεν το πιστεύω...» ακούστηκε να λέει ο κ. Δημητριάδης προς την κ. Φωτεινή Βάκη, επίσης βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Μη ξέροντας τι έλεγε παρακάτω η ομιλία του ο βουλευτής Κοζάνης αναγκάστηκε να ζητήσει συγνώμη,  και να κατέβει από το βήμα μη ολοκληρώνοντας ποτέ την εισήγηση του.
Επειδή όμως ο κ. Δημητριάδης δεν προέρχεται από αστικό κόμμα αλλά από κόμμα της Αριστεράς, που δίνει «γραμμή» στους βουλευτές του τι θα πει ο καθένας, είμαστε βέβαιοι ότι προφανώς τέλειωσε το μελάνι του εκτυπωτή ή μπλόκαρε ο εκτυπωτής και δεν βγήκαν όλες οι σελίδες. Επειδή ο κ. Δημητριάδης είχε εμπιστοσύνη στο κόμμα δεν διάβασε καν την ομιλία. Έτσι όταν είδε από του βήματος της Βουλής ότι υπήρχε και συνέχεια, αρχικώς σκέφθηκε ότι κάπου την ξέχασε, αλλά παρά το ψάξιμο η συνέχεια δεν βρέθηκε. Είναι προφανές ότι είχε παραλάβει μισή τη… γραμμή.  Υποσχέθηκε όμως ότι θα ολοκληρώσει στη δευτερολογία του.
Τελικά αυτή η Βουλή έχει από όλα τα… «φρούτα».  Αλλά ότι ήταν τόσο… μάπα το καρπούζι, δεν μπορούσε να το φανταστεί κανείς.
Βέβαια, ο σοφός λαός τους εξέλεξε και από ό,τι λένε κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει.
Να τους χαιρόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου