Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

AΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΣ «ΣΚΟΤΩΣΕ» ΤΟΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΑΜΙΔΑΚΗ!

Υπάρχει μια μεγάλη αντίφαση στην υπόθεση της αυτοκτονίας του επιχειρηματία Κυριάκου Μαμιδάκη.
Μια αντίφαση που «δείχνει» τον πραγματικό δολοφόνο του, μια αντίφαση που
αποκαλύπτει ότι η παρατεταμένη οικονομική κρίση στην χώρα γέννησε άλλον ένα «δολοφόνο». Έναν δολοφόνο στυγνό, χωρίς ίχνος συναισθηματισμού, που «ακούει στο όνομα» επιχειρηματικό bullying «μέχρι θανάτου».
mamidakis-1-673x431
Ο θάνατό σου η ζωή μου, είναι η νέα πραγματικότητα στο Ελληνικό οικονομικό περιβάλλον μεταξύ των εναπομεινάντων επιχειρηματιών. Το βλέπουμε παντού πλέον, στο ποδόσφαιρο, στην «διαμάχη» για τις άδειες τηλεοπτικών καναλιών, στον Τουρισμό …. και χαρακτηριστικά, στην συγκεκριμένη υπόθεση.
Αποκαλύπτουμε λοιπόν (στηριζόμενοι στην δική μας έρευνα) ότι η λευκή κόλλα που βρέθηκε πάνω στο Γραφείο του Κυριάκου Μαμιδάκη, ήταν η τελευταία λευκή κόλλα που απλά ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ να χρησιμοποιήσει. Η κατάσταση της μελάνης του στυλό που βρέθηκε δίπλα στην λευκή αυτή κόλλα, τα αποτυπώματα πάνω σε αυτήν από προηγούμενη γραφή σε άλλη κόλλα που είχε εναποτεθεί πάνω της, ήταν τέτοια που έδειξαν ξεκάθαρα ότι το στυλό το τελευταίο μισάωρο ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ….
Εδώ σταματάμε σεβόμενοι την προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη…. Ίσως κάνουμε λάθος.
Άλλωστε, δεν είναι λογικά αποδεκτό, ένας άνθρωπος που έχει αποφασίσει να βάλλει τέλος στην ζωή του, ένας άνθρωπος όπως τον Κυριάκο Μαμιδάκη που αγαπούσε την οικογένειά του και τους φίλους του … να είναι ώρες μόνος στο Γραφείο του μέχρι τα τελευταία λεπτά της ζωής του, να έχει το κουράγιο να τηλεφωνήσει στον αδελφό του συμβουλεύοντας τον , να μπορεί να δοκιμάσει το όπλο του, χωρίς να μην κατέγραψε κάπου αυτά που ήθελε προκειμένου να δικαιολογήσει, να επισημάνει κινδύνους, να καταδείξει τα αίτια, ή να «ρυθμίσει εκκρεμότητες».
Τι έχει γράψει λοιπόν ο Κυριάκος Μαμιδάκης σε σημείωμα του πριν αυτοκτονήσει … το οποίο δεν έχει βρεθεί ή εμφανιστεί μέχρι τώρα;
Ένα από τα μεγάλα «αγκάθια» για την JetOil αποτελεί εδώ και δεκατρία χρόνια η «στοιχειωμένη» επένδυση στην Σούδα Χανίων, ύψους άνω των 20 εκατ. ευρώ και αποθηκευτικής ικανότητας 40.000 τόνων ( δεν έχει ματαιωθεί, αλλά έχει «παγώσει»), όπου η οικογένεια Μαμιδάκη θέλει να δημιουργήσει μια από τις μεγαλύτερες αποθηκευτικές εγκαταστάσεις καυσίμων στα Βαλκάνια. Αν και έχει λάβει την άδεια από το 2002 (σχετ και οι υπ’ αριθμ 2980/09 , 2981/09 και. 2414/11 αποφάσεις του Συμβούλιο της Επικρατείας) συναντάει σταθερά την «συντονισμένη» αντίδραση από μερίδα τοπικών φορέων της Κρήτης με πρόσχημα την προστασία του περιβάλλοντος και περί οχλουσών δραστηριοτήτων στην περιοχή, την ίδια στιγμή που σε όλη την γύρω περιοχή υπάρχουν ίδιες δραστηριότητες όπως στις εγκαταστάσεις στην περιοχή Αγίου Ονουφρίου , στις Στρατιωτικές εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων κ.α .
Αυτήν την στιγμή το project βρίσκεται «κολλημένο» στην Πολεοδομία Χανίων και την Δασική Υπηρεσία…. όπως ενημερωθήκαμε.
Η προσπάθεια επέκτασης των αποθηκευτικών εγκαταστάσεων της JetOil, αφού, όπως είναι γνωστό, η αύξηση της αποθηκευτικής δυναμικότητας, αποτελεί προάγγελο για νέες μεγάλες business, ήταν το τελευταίο χαρτί του Κυριάκου Μαμιδάκη , το μοναδικό σωσίβιο που τους είχε απομείνει.
Στην Κρήτη υπάρχουν πάνω απο 35.000 κ.μ. αποθηκευτικών χώρων καυσίμων, εκ των οποίων τα 29.000 κ.μ. ελέγχονται από τον όμιλο των Ελληνικών Πετρελαίων, ενώ οι υπόλοιπες αποθήκες ελέγχονται από τη Motor Oil. H επένδυση στη Σούδα θα έδινε νέα ώθηση στον όμιλο Mαμιδάκη, ισχυροποιώντας τον σημαντικά ως προς τους ανταγωνιστές του και κάνοντάς τον κυρίαρχο στην Μεγαλόνησο.
Το επιχειρηματικό bullying συνεπώς, που του ασκούσαν κατ εντολή οι «αντίπαλοι» του μεθοδευμένα , συγκεκαλυμμένα και αδιάκοπα όλα αυτά τα χρόνια , με στοιχεία «ψυχικής κακοποίησης», «μαρτυρίου της σταγόνας» και ενίοτε εξαναγκασμού, οδήγησαν έναν ευπατρίδη σε κατάσταση συναισθηματικής υπερχείλισης και τελικά στο απονενοημένο διάβημα.
Άλλωστε, ενθυμούμενοι την υπόθεση Γιακουμάκη, συμπεραίνουμε ότι οι Κρήτες έχουν «παράδοση» στο bullying.
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου