Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016


Οι βαλίτσες με τις μίζες στο ΚΕΕΛΠΝΟ

Οι βαλίτσες με τις μίζες στο ΚΕΕΛΠΝΟ
ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ-ΦΩΤΙΑ «ΚΑΙΝΕ» ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΑΜΑΡΤΩΛΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
Οι μιζαδόροι είχαν εξασφαλίσει προστασία από υπουργούς της κυβέρνησης Σαμαρά
Ντοκουμέντα- φωτιά για βαλίτσες με μίζες, υπόγειες συναλλαγές υπουργών με επίορκα στελέχη, παράνομους διορισμούς, διασπάθιση εκατομμυρίων για ανύπαρκτες διαφημιστικές καμπάνιες και εμφύλιο παραγόντων της κυβέρνησης Σαμαρά, τεκμηριώνουν με απόλυτο τρόπο το γιγαντιαίο σκάνδαλο που συντελέστηκε στον πλέον αμαρτωλό και ανεξέλεγκτο δημόσιο οργανισμό, το περιβόητο ΚΕΕΛΠΝΟ.
Σύμφωνα με τα στοιχεία – φωτιά που έχει στα χέρια της η Κυριακάτικη kontranews, κορυφαίο στέλεχος του οργανισμού αναφέρεται σε προστατευόμενη του συστήματος Σαμαρά, που υπηρετούσε στο ΚΕΕΛΠΝΟ αποκαλύπτοντας ότι εκτός από τα δωράκια που εξασφάλιζε με επιπλέον μισθούς, περιφέρονταν με βαλίτσες για να μαζεύει τις μίζες. Μάλιστα το πρόσωπο αυτό, σε συνομιλίες που είχε αναφέρει και το πρόσωπο το οποίο έδινε στην εν λόγω κυρία τεράστια ποσά αποκαλύπτοντας ότι είχε σχέση με την κατασκευή του κτιρίου στο Μαρούσι.
Το στέλεχος του οργανισμού εμφανίζεται εξοργισμένο με την εν λόγω κυρία που ήταν προστατευόμενη της τότε κυβέρνησης, αφού όπως λέει της έδινε ολόκληρο το μισθό του, γιατί είχε προβλήματα, αλλά αυτή περιφέρονταν με τη βαλίτσα και έπαιρνε μίζες, προφανώς για λογαριασμό κάποιου ισχυρού παράγοντα της τότε κυβέρνησης.
Τα ντοκουμέντα φέρνουν στο φως και τη λεηλασία με τις ανεξέλεγκτες διαφημιστικές καμπάνιες. Το στέλεχος του ΚΕΕΛΠΝΟ εξομολογείται σε κυβερνητικό παράγοντα την αρπαχτή ενός εκατομμυρίου ευρώ, που έκανε μια διαφημιστική εταιρεία χωρίς να παίξει ούτε ένα σποτ. Ο αμαρτωλός οργανισμός χρησιμοποιήθηκε ακόμα και για την ενίσχυση παραδικαστικού κυκλώματος. Σύμφωνα με όσα αναφέρει κορυφαίο στέλεχος, η βοήθεια σε συγκεκριμένο δικαστή κρίθηκε απαραίτητη γιατί… βοηθούσε να ξεπεραστούν δικαστικές εμπλοκές παραγόντων, που συνδέονταν με το ΚΕΕΛΠΝΟ και την τότε κυβέρνηση.
Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις η τότε ηγεσία του ΚΕΕΛΠΝΟ μοίραζε τις προσλήψεις, ανάμεσα σε αρμόδιους υπουργούς και άλλα στελέχη. Μάλιστα το κορυφαίο στέλεχος του οργανισμού σε συνομιλία του υποστηρίζει ότι δεν πρόκειται να διορίσει ούτε έναν από αυτούς που πρότεινε πρώην υπουργός Υγείας, γιατί ήταν κομμένος από το τότε σύστημα Σαμαρά. Οι συνομιλίες αποκαλύπτουν ότι ο αμαρτωλός οργανισμός χρησιμοποιήθηκε ως όχημα για βρόμικες συναλλαγές, μίζες, διορισμούς και παραγωγή μαύρου πολιτικού χρήματος.
Λειτουργώντας με πρακτικές εκγληματικής οργάνωσης, τα στελέχη του ΚΕΕΛΠΝΟ έφτασαν σε σημείο να χρηματοδοτήσουν ακόμα και παραδικαστικό κύκλωμα, γιατί είχαν ανοιχτές υποθέσεις στη Δικαιοσύνη.
Το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί δεν έχει διενεργηθεί μέχρι σήμερα σοβαρός έλεγχος, για τα πεπραγμένα της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Ποιους επιχειρούν να προστατεύσουν από την εμπλοκή τους στο σκάνδαλο και την άσκηση κακουργηματικών διώξεων.
Τα στοιχεία είναι φωτιά και καίνε υπουργούς, παράγοντες, δικαστές και κορυφαία στελέχη του αμαρτωλού οργανισμού.
Οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές, τόσο σε επίπεδο αποκαλύψεων όσο και σε επίπεδο δικαστικής διερεύνησης του σκανδάλου. Η Κυριακάτικη kontranews περιέγραψε τους εμπλεκόμενους στο μεγάλο σκάνδαλο. Την επόμενη Κυριακή θα αρχίσει ο χορός των μεγάλων αποκαλύψεων και στη συνέχεια το λόγο έχει η Δικαιοσύνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου