Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

Δείτε πώς διατηρεί τέλειο κορμί η Μαρέβα Μητσοτάκη, μητέρα τριών παιδιών!!!



Πηγή: Secret - Εφημερίδα Παραπολιτικα-Της Σάσας Σταμάτη - 

Μπορεί να είναι μητέρα, και μάλιστα τριών παιδιών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προσέχει το σώμα της. 

Ο λόγος για τη Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, η οποία στον ελεύθερο χρόνο της χαλαρώνει κάνοντας γυμναστική και συγκεκριμένα Pilates. Μάλιστα, η σύζυγος 
του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι απαιτητική όχι μόνο στη δουλειά της, αλλά και με τον ίδιο της τον εαυτό, επιλέγει τη μέθοδο Cadillac, που είναι για προχωρημένους μαθητές.

Η Creative Director του διάσημου πλέον οίκου Zeus + Dione, σύμφωνα με πληροφορίες, επισκέπτεται όποτε έχει ελεύθερο χρόνο το Pilates The Lab, στην Πλατεία Μαβίλη, που θεωρείται ένα από τα πλέον γνωστά στο είδος του. 


Η Μαρέβα Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι, με βάση αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret», κάνει Pilates εδώ και 18 χρόνια, για αυτό και είναι πάντα σε φόρμα. Συγκεκριμένα, πηγαίνει δύο φορές την εβδομάδα για προπόνηση, σε ομαδικό πρόγραμμα, μαζί με άλλα δύο άτομα, πρωινές ώρες. Ποια είναι, όμως, η γυναίκα που έχει αναλάβει να «χτίσει» το κορμί της συζύγου του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Πρόκειται για την Polestar Pilates Practitioner Αθηνά Δανιήλ. Η συγκεκριμένη δασκάλα είναι αντιπρόσωπος του international σχολείου Polestar στην Ελλάδα. Εχει πιστοποιηθεί από το Moss Pilates του Λονδίνου και θεωρείται η καλύτερη στο είδος της. Ξεκίνησε ως χορεύτρια-καθηγήτρια κλασικού χορού, στη συνέχεια σπούδασε Pilates, αργότερα πήρε την πιστοποίηση στη μέθοδο Gyrotonic και έπειτα στην Trigger Point Manual Therapy. Αυτό που την κάνει ακόμα πιο ξεχωριστή είναι ότι είναι η μόνη στην Ελλάδα που κάνει Screening Test αξιολόγησης πριν αναλάβει κάποιον μαθητή. H Αθηνά Δανιήλ μίλησε για πρώτη φορά αποκλειστικά στο «S» για τη μαθήτριά της, Μαρέβα Γκραμπόφσι.

«Είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια. Εχει τρομερή πειθαρχία. Στο μάθημα είναι σαν στρατιώτης. Ακούει τα πάντα και προσπαθεί για το καλύτερο. Είναι πολύ απλή, κάνει μάθημα σε γκρουπ τριών ατόμων και είναι πολύ φιλική», δήλωσε για τη σύζυγο του κ. Μητσοτάκη. 
«Γνωριστήκαμε πριν από 15 χρόνια σε ένα στούντιο όπου δούλευα και μετά με ακολούθησε. Το σώμα της είναι καταπληκτικό, γιατί δεν σταματάει ποτέ και δεν αφήνει κενά. Εχει ένα πάρα πολύ οργανωμένο και λειτουργικό σώμα. Η Μαρέβα είναι σε επίπεδο professional», συμπλήρωσε η Αθηνά Δανιήλ. Tα σεμινάριΑ. Πριν από λίγες μέρες η Αθηνά Δανιήλ φιλοξένησε στη σχολή της τον συνάδελφό της από την Τουρκία Akin Saatci, ο οποίος ανήκει στο international σχολείο Polestar, και μάλιστα κάποιοι μαθητές της είχαν την ευκαιρία να κάνουν ένα μάθημα μαζί του. Ανάμεσά τους ήταν και η Μαρέβα, η οποία έκανε ένα section με αυτόν.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίσκεψη του Akin Saatci μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού μαζί με την Αθηνά Δανιήλ ετοιμάζουν ένα μεγάλο event, το οποίο αναμένεται να γίνει στην Ελλάδα τον ερχόμενο Οκτώβριο, με καλεσμένο τον Brent Anderson, ιδρυτή του Polestar, με έδρα στο Μαϊάμι και παραρτήματα σε όλο τον κόσμο. «Ο Akin Saatci ήρθε στη σχολή μου προκειμένου να με βοηθήσει να συνεργαστούμε για το μεγάλο event που θα πραγματοποιηθεί το φθινόπωρο στην Ελλάδα. Θα είναι πολύ σημαντική για τη χώρα μας αυτή η συνεργασία», δήλωσε στο «S».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου