Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

1

ΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Τελείωσα με τα Διοικητικά στον Απόλλωνα - ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕ

Εγραψε ο γνωστός δικηγόρος: Τελείωσε ένας κύκλος, που αφορά την ενασχόλησή μου με τα διοικητικά της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών, ο οποίος ξεκίνησε το 2004 και με μικρά κενά χρονικά διαστήματα διήρκησε μέχρι σήμερα, όταν η νύν Διοίκηση του Συλλόγου αποφάσισε την αναδιάρθρωση του ΔΣ της ΚΑΕ.
Ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι, που παρά τα κατα καιρούς προβλήματα και στενοχώριες για την πορεία της επαγγελματικής ομάδας του Συλλόγου, με γέμισε εμπειρία, μου έδωσε την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τον Σύλλογο στο υψηλότερο επίπεδο (ΔΣ ΕΣΑΚΕ) και μου αφήνει μόνο θετικές αναμνήσεις.
Ευχαριστώ πολύ όλα ανεξαιρέτως τα μέλη των Διοικήσεων του Συλλόγου με τα οποία συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, τους Χορηγούς που μας στήριξαν στις δυσκολίες, τους Παίκτες και Προπονητές της Ομάδας, τους υπαλλήλους και όλο το προσωπικό του Συλλόγου και πάνω απ' όλα τους Φιλάθλους της Ομάδας μας που σε άσχημες και καλές στιγμές ήσαν πάντα στο πλευρό του Απόλλωνα.
Αυτή ειναι η στιγμή, για όλους τους φιλάθλους που τυχόν έχουν απομακρυνθεί προσωρινά απο τον Σύλλογο να επανακάμψουν γιατί η Ομάδα τους έχει ανάγκη, γιατί και η Πάτρα έχει ανάγκη τον Απόλλωνα Μεγάλο και Πρωταγωνιστή.
Η ιστορία του Απόλλων Πατρών ειναι τεράστια και όλοι εμείς που για μικρό ή μεγάλο διάστημα γίναμε μέρος της πρέπει να αισθανόμαστε ευγνώμονες γι' αυτό.
Ο Απόλλων Πατρών προϋπήρχε και θα υπάρχει και μετά απο εμάς. Εγώ μπορεί να μην είμαι στην Διοίκηση στην παρούσα φάση, αλλά θα είμαι πάντα στην κερκίδα.
Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο της νέας Διοίκσης της ΚΑΕ Απόλλων Πατρών. Την ερχόμενη αγωνιστική χρονιά, λόγω της γενικότερης κατάστασης του Ελληνικού Μπάσκετ, αλλά και των ομάδων που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα του ΕΣΑΚΕ, παρουσιάζεται στον Σύλλογό μας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να εδραιώσει την θέση του στις πιό ψηλές βαθμολογικές θέσεις και να πρωταγωνιστήσει, όπως είναι το όνειρο και η προσδοκία όλων των φιλάθλων, αντί να έχει ως στόχο του, μόνο, την διατήρησή του στην Α1 κατηγορία.
Για να επιτευχθει αυτό χρειάζεται ομόνοια, συνεργασία, ανιδιοτέλεια, ανθρώπους με ιδέες και ανοικτά μυαλά και επαναπροσέγγιση του Συλλόγου με την Πατραϊκή Κοινωνία, που όποτε κλήθηκε να βοηθήσει ήταν πάντα παρούσα.
Και να ξαναγίνει ο Απόλλων "ΟΛΩΝ", όπως ήταν το σύνθημα που ο αείμνηστος Ανδρέας Μολφέτας υιοθέτησε το 2012 όταν η Ομάδα επανήλθε εκεί που που ήταν πάντα η θέση της.
Καλή επιτυχία στον Απόλλωνα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου