Παρασκευή 26 Αυγούστου 2016

methysmenos-odigos-arnithike-na-ypovlithei-se-alkotest-kai-synelifthi

ΑΧΑΪΑ: Πιωμένος παράγοντας της Αυτοδιοίκησης «το έπαιξε» … Λιάπης! Απειλούσε Θεούς και δαίμονες… αλλά και τους τροχονόμους


ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΠΙΕΙ


Την περίπτωση του πρώην υπουργού Μιχάλη Λιάπη (αλλά με νόμιμες και όχι πλαστές πινακίδες) θύμισε μεγαλοπαράγοντας της τοπικής αυτοδιοίκησης Αχαΐας όταν προ ημερών ήρθε αντιμέτωπος με την Τροχαία!

Τροχονόμοι είχαν στήσει μπλόκο νυχτερινές ώρες σε συγκεκριμένο σημείο της περιοχής στην οποία ζει και δραστηριοποιείται ο «αυτοδιοικητικός» με αποτέλεσμα… να «πέσει» πάνω τους!

Πληροφορίες αναφέρουν πως επέστρεφε από εκδήλωση στην διάρκεια της οποίας είχε πιει αλκοόλ! Είχε βέβαια επαφή με το περιβάλλον, μπορούσε προφανώς να οδηγήσει, όμως… το αλκοολόμετρο τον έβγαλε… «τύφλα»!

Και τότε … ποιος είδε τον… «Λιάπη» και δεν τον φοβήθηκε! «Και ξέρετε ποιος είμαι εγώ, και θα σας δείξω και θα σας κάνω» και άλλα τέτοια! Μόνο που οι τροχονόμοι δεν «μάσησαν» παρά τα «πολιτικά γαλόνια» του!
 
Και προχώρησαν κανονικά στις νόμιμες διαδικασίες. Μάλιστα του αφαίρεσαν και το δίπλωμα, όπως ο νόμος προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο «μεγαλοαυτοδιοικητικός» δεν πίστευε στα αυτιά του και τα μάτια του, όμως… εκείνος προκάλεσε την μοίρα του! Το γεγονός συζητήθηκε έντονα στην περιοχή, όχι φυσικά από τον ίδιον αλλά από κάποιους που πληροφορήθηκαν τα τεκταινόμενα στην διάρκεια του τροχονομικού «μπλόκου»!

Μας είπαν δε, πως ενώ αρχικά απειλούσε Θεούς και δαίμονες, στη συνέχεια και αφού διαπίστωσε πως… είχε απέναντί του αποφασισμένους αστυνομικούς… του έπεσαν τα αυτιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου