Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2016

1

ΠΑΤΡΑ: Θρήνος για δύο γυναίκες που έχασαν την ζωή τους! Σήμερα η κηδεία της άτυχης καθηγήτριας - Αύριο της γνωστής εμπόρου

Δύο κυρίες, που είχαν αφήσει το στίγμα τους στην αχαική πρωτεύουσα η κάθεμία από το δικό της πόστο και το δικό της επάγγελμα, θρηνεί η Πάτρα και σήμερα θα τις συνοδεύσει στην τελευταία τους κατοικία.
Πρόκειται για την γνωστή Πατρινή φιλόλογος Κική Ρέσσου και την έμπορο Μιμίκα Κολλιοπούλου.
Η Κική Ρέσσου άφησε την τελευταία της πνοή στην περιοχή του Αιγάλεω Αττικής, το Σάββατο το πρωί σε ένα τραγικό δυστύχημα.
ressou.jpg
Η άτυχη γυναικα είχε κατέβει για να πάρει καφέ του γιου της Κωνσταντίνου Καραμπελιά, ο οποίος είναι προπονητής στο Αιγάλεω. Στεκόταν στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου, κι ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο, ένα όχημα - μπετονιέρα την χτύπησε.
Η εκλιπούσα υπήρξε από τις πιο γνωστές καθηγήτριες φιλολόγους, μία δραστήρια γυναίκα, η οποία είχε ασχοληθεί και με τον συνδικαλισμό στον κλάδο της.
Είχε συνταξιοδοτηθεί, όμως ήταν ιδιαιτέρως γνωστή και αγαπητή στην εκπαιδευτική κοινότητα της Πάτρας, αφού είχε υπηρετήσει στο 2ο Λύκειο Πάτρας, στο Πολυκλαδικό. Ανέλαβε χρέη υποδιευθύντριας στο 1ο Λύκειο Πατρών ενώ το τελευταίο σχολείο πριν τη συνταξιοδότηση της ήταν το 12ο Λύκειο της Πάτρας
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί στις 3 το μεσημέρι σήμερα Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, στον ιερό ναό Αγίου Μηνά στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, στη Λεύκα.

Θλίψη έχει προκαλέσει στην πατραική κοινωνία και η είδηση του ξαφνικού θανάτου της Μιμίκας Κολλιοπούλου, επί σειρά ετών εμπόρου στο κέντρο της πόλης.
Η Μιμίμα Κολλιπούλου, διατηρούσε στην οδό Κορίνθου το κατάστημα υποδημάτων "Perla" και ήταν μητέρα ενός γιου.
kolliopoyloy_0.jpg
Ήταν αδελφή του επίσης γνωστού Πατρινού επιχειρηματία Θόδωρου Κολλιόπουλου. Τον τελευταίο καιρό δραστηριοποιούνταν στην Σκόπελο.
Η κηδεία της θα γίνει πιθανόν αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου