Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Έκθεση με τίτλο "Δυαδικότητα"

Στην αίθουσα περιοδικών εκθέσεων του νέου Αρχαιολογικού Μουσείου της Πάτρας παρουσιάζεται η ομαδική έκθεση εικαστικών με τίτλο «Δυαδικότητα».
Η διάρκεια της έκθεσης θα είναι έως τις 31 Μαρτίου 2017. Αποτελεί μια μεγάλη ομαδική έκθεση με έργα καλλιτεχνών που ζουν και δραστηριοποιούνται στη Μεσσηνία ενώ συμμετέχουν και τέσσερις εικαστικοί δημιουργοί από την Πάτρα.
Στην έκθεση συμμετέχουν οι εξής: Τάσος Βαμβακάς, Stuart Cox, Emma Dolphin, Peter Eastland, Annette Hilbrecht, Απόστολος Θωμόπουλος, Χαρούλα Κοροπούλη, Παναγιώτης Κυριακάκης, Εύη Λιακέα, Ηλίας Μακρής, Ειρήνη Μπράττη, Dermot Naughton, Αγγελική Πολίτη, Αγγελική Πολυχρόνη, Δημήτρης Ραφτέλης, Κανέλλα Στασινοπούλου, Idun Lisbet Storrud, Παναγιώτης Φ. Τεμπελόπουλος, Άνθη Τομαρά, Μαριάμ Τσακιριάν, Σπυρίδων Φέγγος, Ingrid Weinert, Brigitte Woda-Stabl και Ηλίας Χριστόπουλος.
Οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες και ξένοι εικαστικοί. Στην περιοχή της Μεσσηνίας δραστηριοποιείται έντονα μια πραγματικά διεθνής καλλιτεχνική κοινότητα. Ο καθένας από τους δημιουργούς έχει τα δικά του πολιτιστικά και πολιτισμικά εφόδια, αν και διαφορετικοί, ως ιδιοσυγκρασίες και ως καλλιτέχνες, ζουν ωστόσο στον ίδιο τόπο και πιστεύουν στην σημασία της δημιουργίας και της διαφορετικότητας καθώς και στην ικανότητα της τέχνης να μιλά γι' αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους.
Η παρούσα ομαδική έκθεση των είκοσι τεσσάρων (24) δημιουργών πραγματεύεται το θέμα της δυαδικότητας.

(Πηγή:thebest.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου