Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

Έκλεψαν καρδιές οι μικροί καρναβαλιστές στην Πάτρα


Η παρέλαση των λιλιπούτειων σήμανε την κορύφωση του Καρναβαλιου των Μικρών. Ο καιρός τελικά ήταν σύμμαχος των λιλιπούτειων και παρά τη συννεφιά δεν έβρεξε κατά τη διάρκεια της παρέλασης.
Στην κορυφή της παρέλασης η Δημοτική Μουσική, ο τζίτζικας, η μασκότ του Καρναβαλιού των Μικρών, και ευθύς το πολύβουο μελίσσι των 95 ομάδων συμμετοχής που εντυπωσίασαν με την παρουσία τους και το απτόητο μεράκι τους. Τα άρματα του Καρναβαλιου των Μικρών εκτείνονταν σε την εξέλιξη της παρέλασης.
Από την Πάτρα συμμετείχαν δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, κέντρα προσχολικής αγωγής, κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών, σχολές χορού, ωδεία, κέντρα ξενόγλωσσων σπουδών, αθλητικοί σύλλογοι και ενώσεις, εκπολιτιστικοί σύλλογοι, φορείς, κλάδοι λυκόπουλων και ανεξάρτητες συμμετοχές, αλλά και τοπικοί σύλλογοι, ΚΔΑΠ ΜΕΑ που έδωσαν μηνύματα υπέρ της χαράς και της αγάπης για τη ζωή, υπέρ του αγώνα κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, ενώ έντονο ήταν το ενδιαφέρον και από τις ομάδες συμμετοχής εκτός Πατρών.
Στο τέλος της παρέλασης οι θεατές-μικροί και μεγάλοι- υποδέχτηκαν με θέρμη το άρμα του σοκολατοπόλεμου και οι σύλλογοι των σοκαλατοριχτών με τις ρίψεις τους άφηναν την πιο γλυκιά γεύση σφραγίζοντας την Παρέλαση των Mικρών.
(Πηγη:tilegrafima.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου